Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Retailversie Google Pixel 7 Pro verschijnt in hands-on video

Googles Pixel 7 en 7 Pro zijn nog niet gelanceerd, maar we zien de Pixel 7 Pro vandaag wel alvast in de eerste hands-on video. De officiële lancering moet in oktober plaatsvinden.

Googles aanstaande Pixel 7-serie is al meermaals in het openbaar verschenen. Recent ging bekende YouTuber Unbox Therapy nog met de Pixel 7 en Pixel 7 Pro aan de haal. Dat ging om toestellen voor intern gebruik; er draaide dan ook geen software op de smartphones. In een nieuwe hands-on, zien we echter een retailversie van de Google Pixel 7 Pro die volledig functioneel is en zelfs geleverd lijkt te zijn in de officiële retailverpakking voor de smartphonereeks.

Hands-on Pixel 7 Pro
De hands-on met Googles donkergrijze Pixel 7 Pro verscheen op het profiel van Facebook-gebruiker Gadgetfull BD. In de video zien we dat het toestel nog omhuld is met de originele beschermingsfolie en dat alle mee te leveren accessoires, de usb-c-kabel en usb-c naar usb-a-adapter, ook aanwezig zijn in de doos. Nadat de smartphone uit de doos is gehaald, wordt deze aangezet en zien we het Google-logo verschijnen. Op beeld zien we ook de nieuwe grijskleurige camerastrook; binnen de strook zien we ook de uitsparingen voor een drietal camerasensoren.

Vooralsnog is het onbekend of het gaat om een authentiek exemplaar van de 7 Pro. Gezien we al meermaals de 7-serie in hands-on video’s hebben gezien, lijkt het niet onrealistisch dat dit werkelijk het geval is. Bovendien zou de lancering in oktober plaatsvinden, waardoor Google de productie van retailexemplaren inmiddels in volle gang heeft gezet. Daarmee neemt ook de kans toe dat er video’s verschijnen met consumentenversies van de Pixel 7-serie.

Lees ook: ‘Google Pixel 7-serie krijgt smartphone met keramieken behuizing’
Uitgelekte specificaties
Over de specificaties van de high-end Pixel-toestellen is inmiddels ook al het een en ander bekend. Google liet begin dit jaar weten dat de telefoons worden aangedreven door de nieuwe Tensor-chip die het bedrijf in samenwerking met Samsung ontwikkelde. Verder werd bekend dat de schermen van de Pixel 7 en Pixel 7 Pro gelijk zijn aan hun voorgangers, waarbij de 7 dus een 6,4 inch scherm krijgt, terwijl het scherm van de 7 Pro 6,7 inch groot is. De formaten van de nieuwe telefoons blijven, door de vele gelijkenissen, ook vrijwel gelijk aan de Pixel 6-serie.

Ook werd er al het een en ander bekend over de camera’s. Samsung levert 3 camerasensoren, terwijl Sony verantwoordelijk blijft voor de andere camera’s.

Lancering Made by Google
Google lijkt zich voor de lancering van de nieuwe Pixel-toestellen alvast te houden aan de Made by Google-traditie, door ze in oktober te lanceren. Wanneer de lancering precies plaatsvindt, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Details over de prijsstelling van de Pixel 7-serie zijn ook nog onbekend.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling