Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Microsoft Edge start niet meer op na recente update

Microsofts recente update voor Edge, met versienummer 105, zorgt ervoor dat de browser soms in zijn geheel niet meer opstart. Het verwijderen van registry keys kan soelaas bieden.

Microsoft staat niet per se bekend om de stabiliteit van zijn updates. Een recente Windows-update zorgde zelfs voor opstartproblemen; vlak daarvoor brak een andere update al de mogelijkheid voor het aanmaken van wifi-hotspots. Microsoft bracht vervolgens een update uit om dit te verhelpen – ook die bracht geen soelaas, en bleek zelfs niet te werken. Voor Edge-gebruikers had Microsoft het voorbije weekend nog een onaangename verrassing in petto. Microsoft Edge 105 start bij sommige gebruikers namelijk helemaal niet op.

Microsoft Edge start niet
Microsoft bracht versie 105 van de Edge-browser donderdag uit. Onderdeel van de update zijn enkele beveiligingsoptimalisaties, waaronder verbeteringen in de enhanced security mode. Ook introduceerde de browserupdate vernieuwde group policies. De laatstgenoemde aanpassing van de browser leidt er nu mogelijk toe dat Microsoft Edge bij sommige gebruikers niet opstart.

Reddit en het Microsoft Answers-forum overstroomde het voorbije weekend met klachten over de opstartproblemen van Edge. Bleepingcomputer meldt dat het probleem veroorzaakt wordt door de verouderde MetricsReportingEnabled-policy in het Windows Registry. Hiermee kon men instellen of Edge wel of geen gebruiks- en crashgegevens mocht doorsturen naar Microsoft. De policy werd met de komst van Edge 89 overbodig, maar staat bij veel gebruikers nog wel in de Windows Registry.

Lees ook: Amazon en Google niet tevreden met cloud-aanpassingen Microsoft
Edge General Manager Sean Lyndersay heeft inmiddels via Twitter bevestigd dat Microsoft van het probleem op de hoogte is en werkt aan een oplossing. Deze week zou een nieuwe stabiele update voor de browser verschijnen om het probleem op te lossen. Gebruikers die niet willen wachten op de update, kunnen handmatig de MetricsReportingEnabled policy verwijderen. Volgens Lyndersay is die maatregel afdoende, en zal Edge daarna weer zonder problemen opstarten.

Nieuwe Office-zijbalk
Microsoft rolde de voorbije week eveneens een nieuwe zijbalk uit voor Edge. Hiermee wil Microsoft zijn Office-producten dieper integreren in Edge en het Office-gebruikers makkelijker maken om te multitasken. Zo kan vanuit de zijbalk makkelijk een e-mail verstuurd of gelezen worden, naast dat je vanuit deze balk je agenda kunt bekijken en afspraken kan inschieten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling