Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit is de nieuwe Apple Watch 8

Dit keer is er aandacht voor de iPhone 14, maar ook voor de nieuwe Apple Watch. En wel drie varianten: de Apple Watch 8, Apple Watch Ultra en de Apple Watch SE 2!

Het Far Out-evenement is altijd een spannend moment: het is een van de momenten in een jaar waar nieuwe producten worden gepresenteerd. Dit keer is er aandacht voor de iPhone 14, maar ook voor de nieuwe Apple Watch. En wel drie varianten: de Apple Watch 8, Apple Watch Ultra en de Apple Watch SE 2!

Persoonlijke verhalen
Een bijzondere opening was het vertellen van persoonlijke verhalen. Er was niet alleen aandacht voor de fun-kant van het slimme horloge, met verschillende apps en trainingsbegeleiding. In het begin van de presentatie is er aandacht voor gezondheid en veiligheid: vooral momenten waarop de Apple Watch levens heeft kunnen redden, dankzij hartslagcontrole en de mogelijkheid om alarmdiensten te bellen, zonder je smartphone te hoeven pakken.

De Apple Watch 8
De Apple Watch beschikt over een Always on scherm, dat helemaal over het scherm heen lijkt te lopen. Op het heldere scherm komen kleuren nog beter uit. Daardoor is het makkelijker om het horloge te kunnen zien, ook wanneer het heel licht is. Het is zwembestendig en stofdicht afgewerkt.

De Apple Watch 8 is verkrijgbaar in 4 kleuren: midnight, starlight, silver en Product Red. Natuurlijk zijn er weer samenwerkingen aangegaan met verschillende merken voor het maken van bandjes, waarbij ook Nike en Hermès van de partij zijn.

Batterijduur
De batterijduur van de Apple Watch 8 zou 18 uur zijn. Omdat het niet altijd haalbaar is om het horloge op tijd op te slaan. Met de low-power modus kun je tot maximaal 36 uur meegaan. Bijzonder is dat deze functie met terugwerkende kracht beschikbaar is op Apple Watch 4 en nieuwe (compatible met WatchOS 9). Hiervoor worden bepaalde functies, zoals het Always-On display en het automatisch detecteren van sporten.

Meer gericht op vrouwen
De spannendste noviteit op de Apple Watch 8 is wel de thermometer. Deze functie is vooral gericht op het welzijn van vrouwen, om de maandelijkse cyclus te controleren en voorspellen. Want, volgens Apple, heeft dat niet alleen invloed op de vrouwen, maar ook op hun partner en gezin. Een bijzondere nieuwe feature is het voorspellen van het ovulatiemoment. Hierbij wordt de temperatuur ‘s nachts bijgehouden als leidraad voor de lichamelijke veranderingen. Afwijkingen in deze cyclus kan duiden op ziektes, waarvoor je vervolgens een signaal krijgt. Gezien de privacygevoeligheid van deze informatie, wordt deze informatie enkel op het horloge en jouw smart device zichtbaar gemaakt.

Veiligheid
Naast valdetectie en een SOS-paniekknop heeft de Apple Watch 8 een opvallende functie: het detecteren van auto-ongelukken. Het horloge detecteert een heftig ongeluk en zal vervolgens zelf de alarmdiensten waarschuwen en je locatie doorgeven. Je hebt hiervoor een aantal seconden om dit proces te stoppen. Hiervoor zijn twee extra sensoren toegevoegd: een 3-assige sensor en een accelerometer, waarbij de laatste met name verantwoordelijk is voor het detecteren van een ongeluk, waarbij zelfs de microfoon wordt ingezet. Daarnaast wordt via de ECG-scanner structureel gelet op hartritmestoornissen (afib).

399 met GPS, 499 met cellular. 4 maanden fitness+ gratis

Apple Watch 8 Ultra
We maakten ook kennis met de nieuwe robuuste versie van de Apple Watch 8: de Apple Watch 8, die echt ontworpen is om de elementen te doorstaan. Extreme hitte en kou, robuust saffierglas en een titanium behuizing. De kast heeft een flinke diameter van 49mm en heeft het helderste beeld tot nu toe. Bovenop al die functies is er een verbeterde GPS, waarbij er een extra GPS-sensor is toegevoegd: L1+L5 gps. Hiermee kun je zelfs in de stad, tijdens het lopen van een marathon, gevolgd worden. Wayfinder is een slim kompas, dat je kunt aanpassen op iedere activiteit die je gaat doen, of dat nu watersport is of activiteiten in de wildernis. Je kunt zelfs punten toevoegen die je wilt onthouden, zoals je startpunt of een leuk restaurantje. Met BackTrack kun je een route volgen naar je interessepunt.

Speciaal voor sporters
Bijzonder is vooral de nieuwe knop aan de rechterkant, de Actieknop. Hiermee kun je makkelijker een stopwatch starten of een ronde markeren. Maar dat is niet alles: de draaiknop is groter en heeft een grotere ribbel. De alpine Loop band is speciaal geweven en heeft geen naar. De Ocean Band is rekbaar en solide, waarbij hij rekbaar is en over een wetsuit kan. Tot slot is er een duursportband, met een groot klittenband. Daarmee kun je het horlogebandje snel aanpassen tijdens het sporten.

De diepte in
Speciaal voor duikers heeft de Apple Watch Ultra een paar toffe functies in huis, waardoor het horloge zelfs het predicaat Duikhorloge mag dragen. Watertemperatuur, compressie en diepte worden netjes getoond op het heldere scherm. In de speciale app kun je een planning maken voor het duiken, zoals een getijdenplanning. In deze app kun je achteraf ook de geschiedenis van je duikervaringen teruglezen. Het bedienen doe je onder water met het draaiwiel en de nieuwe actieknop. Met heldere kleuren en korte boodschappen wordt je veilig door je duiktocht geleid.

Extra functies voor buiten
Extra functies zijn een tweede speaker voor meer volume, drie microfoons voor een betere hoorbaarheid als je belt. Cellular is standaard in de Apple Watch Ultra. Ook de accu is groter dan voorheen: je kunt tot 36 uur meegaan op een enkele lading, en met de nieuwe Low-Energymodus kun je maar liefst 60 uur meegaan! In deze low-powerfunctie is de GPS overigens nog altijd functioneel.

De Apple Watch Ultra kost 799 euro. Je kunt hem nu bestellen en 16 september in huis hebben.

De nieuwe Apple Watch SE 2
Een minder spannende sprong maakt Apple met de Apple Watch SE 2. Qua vormgeving lijkt hij heel erg op zijn voorganger en zal dan ook eenzelfde scherm en afmeting krijgen. De Apple Watch SE 2 is verkrijgbaar in de kleuren Silver, Starlight en Midnight. Achterkant is gemaakt van kunststof in eenzelfde kleur, met 80% milieubewustere productieprocessen. De verschillen tussen dit horloge en de 8 verschillen niet veel: hij beschikt zelfs over valdetectie. Het scherm is 30% groter dan de Apple Watch 3 en beschikt over dezelfde sensoren als de Apple Watch 8.

Kinderfunctie
De Apple Watch SE2 beschikt over een kinderfunctie, waarbij jij als ouder een speciaal stel kunt instellen met wie kinderen kunnen communiceren en wat ze kunnen delen, welke apps ze kunnen gebruiken. Dat kan ook zonder dat ze zelf een iPhone hebben. Daarmee wordt de Watch een praktische en veilige manier om te communiceren, zeker wanneer je de cellular-versie in huis haalt.

249 USD met GPS, 349 met cellular. Nu voorbestellen, 16 september beschikbaar.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling