Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Nieuwe Motorola-smartphone heeft een 200 megapixel camera

Motorola heeft drie nieuwe smartphones in de Edge-lijn aangekondigd. Het high-end model beschikt over een 200 megapixel camera en is erg snel op te laden.

De Motorola Edge 30 Ultra heeft een 200 megapixel hoofdcamera met een 1/1.22-inch sensor, die 16 pixels kan samenvoegen tot 12,5 megapixel foto's met een gecombineerde pixelafstand van 2,56 µm. Dat moet volgens Motorola resulteren in scherpere en heldere foto’s, ook in het donker. De Edge 30 Ultra heeft verder een 50 megapixel ultragroothoekcamera, een 2x telefotolens en een 60 megapixel selfiecamera.

Het toestel heeft een 6,7 inch FHD+ oled-scherm met 144 Hz-verversing en werkt met de Snapdragon 8+ Gen 1. Die chip zit ook in andere high-end concurrenten zoals de Xiaomi 12 Ultra, de Asus ROG Phone 6 en de Samsung-vouwtelefoons Galaxy Z Fold 4 en Flip 4.

Snel opladen
Met de snellaadfunctie met 125W is de telefoon volgens Motorola in zeven minuten voldoende opgeladen om hem een dag lang te gebruiken. Volledig opladen kan in zo'n 20 minuten. Daarnaast is de 4610 mAh-accu draadloos op te laden met 50W. De Edge 30 Ultra heeft gebogen schermranden aan de voorkant en de glazen achterkant heeft een matte afwerking.

De schermranden kunnen in vijf kleuren oplichten om zo bijvoorbeeld een inkomend gesprek of een notificatie aan te geven. De telefoon heeft 12 GB werkgeheugen en tot 256 GB opslag. De Edge 30 Ultra is er in wit en zwart, en kost in Nederland 900 euro.

Middenklasser
Daarnaast kondigt Motorola ook de mid-range smartphone Edge 30 Fusion aan. Dit toestel heeft een 6,55 inch oled-scherm met 144 Hz-verversing en gebogen schermranden. De Fusion heeft de Snapdragon 888+ 5G chip, 12GB RAM en 256GB opslag. De telefoon heeft een frame van gepolijst aluminium en een achterkant van mat glas.

De hoofdcamera biedt 50 megapixel, inclusief 8K-video-opname. Verder is er een 13 megapixel ultragroothoekcamera en een 32 megapixel frontcamera. De Edge Fusion is verkrijgbaar in grijs, wit, goud en blauw met vegan leer, voor 600 euro.

Compact toestel
De derde nieuwe Motorola-telefoon is de Edge 30 Neo, een compacter model met een 6,3 inch 120 Hz-oledscherm en de Snapdragon 695 5G-chip. Motorola werkt voor dit toestel samen met de kleurexperts van Pantone. Dat heeft geleid tot een uitvoering in de blauwpaarse tint Very Peri, de 'Pantone-kleur van het jaar'. De andere kleuren heten Aqua Foam, Black Onyx en Ice Palace. Gebruikers kunnen de user-inferface van de software ook aanpassen aan de kleur van de behuizing.

Een ledrand rond de camera achterop kan oplichten bij bijvoorbeeld een nieuwe notificatie. Het toestel heeft een 64 megapixel-hoofdcamera en een 32 megapixel-selfiecamera. De Edge 30 Neo kost 370 euro.

Motorola belooft bij de Edge 30 Ultra drie grote Android-upgrades (naar Android 13, 14 en 15) en vier jaar beveiligingsupdates. De Fusion en Neo krijgen twee grote Android-updates en drie jaar beveiligingsupdates.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling