Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

‘Dit is de budgetversie van de Samsung Galaxy S23’

Maandag zijn de eerste renders van de Samsung Galaxy A54 gepubliceerd. Het toestel heeft qua design veel weg van de aanstaande Galaxy S23 (Plus).

Nadat we eind september onze eerste blik konden werpen op de Samsung Galaxy S23, is ditmaal de Galaxy A54 aan de beurt. Via geruchtenverspreider OnLeaks zijn maandag een reeks renders van het aanstaande midrange-toestel naar buiten gekomen. Het design blinkt uit in eenvoud en doet denken aan de Galaxy S23. Net als bij de high-end smartphone zien we op de A54 drie camerasensoren die in cilindervormige modules verpakt zitten. Eveneens vergelijkbaar is de led-flitser die naast de ‘rondjes’ geplaatst is en in de behuizing verzonken zit.

Samsung Galaxy A54
De Zuid-Koreanen omarmen hiermee definitief het ontwerp dat zij introduceerden met de Galaxy S22 Ultra. Hierbij stapte de fabrikant af van het camera-eiland en introduceerde het de cilindermodules. Andere elementen aan het ontwerp van de Galaxy-smartphones blijven grotendeels ongewijzigd. De voorzijde bevat dan ook, net als de S23 en eerdere A-serie smartphones, een vlak scherm met in het midden bovenaan de Infinity O hole-punch notch.

Het scherm van de Samsung Galaxy A54 betreft naar verluidt een 6,4 inch exemplaar. Andere details over het scherm worden niet onthuld. We vermoeden dat Samsung kiest voor een AMOLED-scherm, met een 120 Hz beeldverversing en Full HD+-resolutie. De vingerafdrukscanner van de midrange-telefoon zal ook in het scherm zitten, aangezien nergens anders op het toestel plaatsgemaakt is voor zulke hardware. Wat de chipset betreft liggen alle opties open; uit eerdere berichtgeving blijkt dat Samsung overweegt de kersverse Exynos 1380 te gebruiken, een midrange chipset van eigen makelij.

Lancering Galaxy A54
Samsung lanceerde de Galaxy A53 tijdens een Unpacked-evenement op 17 maart 2022. Ook de A52 werd op 17 maart, in 2021, gelanceerd. Het is daarom aannemelijk te noemen dat de Galaxy A54 rond 17 maart 2023 gelanceerd zal worden. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat de fabrikant een andere lanceringstermijn verkiest.

Prijzen van het toestel blijven eveneens onbekend. Samsung bracht de Galaxy A53 uit voor 449 euro. Met de gewijzigde economische situatie zou een hoger prijskaartje ons echter niet verrassen. Als het je allemaal iets te prijzig wordt daarmee, ben je voorlopig dus aangewezen op de Galaxy A53.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling