Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Facebook kondigt alternatief voor Clubhouse aan: Live Audio Rooms

Facebook gaat de komende maanden een reeks audiofuncties uitbrengen, meldt de techgigant in een blog. Zo werkt het bedrijf aan onder meer Live Audio Rooms, een alternatief voor de populaire audiochatapp Clubhouse.

Met de app kunnen mensen luisteren en deelnemen aan live gesprekken. Eerder werd al duidelijk dat Facebooks variant zich in een "vroege fase van ontwikkeling" bevond. Het bedrijf heeft nu aangekondigd dat de app daadwerkelijk zal worden uitgebracht.

Facebook werkt daarnaast aan een tweede nieuwe functie, genaamd Soundbites, waarmee gebruikers korte audiofragmenten kunnen maken en delen. Aan de clips kun je muziek en effecten toevoegen. De functie moet in de komende maanden worden uitgebracht en zal in eerste instantie getest worden door een klein aantal mensen.

Tot slot wil het bedrijf het mogelijk maken om rechtstreeks via de Facebook-app naar podcasts te luisteren. Volgens het platform zijn meer dan 35 miljoen mensen lid van een Facebook-groep over podcasts.

Audioapps zijn tijdens de coronapandemie erg populair geworden. Naast Facebook werken onder meer Twitter, Spotify en LinkedIn aan een alternatief voor Clubhouse.

Copyright © 2021 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling