Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OM eist ook in hoger beroep 20 jaar cel en tbs tegen Bekir E. in zaak-Hümeyra

Het Openbaar Ministerie (OM) eist donderdag ook in hoger beroep twintig jaar cel met dwangverpleging tegen Bekir E., die de zestienjarige Hümeyra in 2018 doodschoot in de fietsenstalling van het Rotterdam Designcollege.

De rechtbank in Rotterdam veroordeelde E. in 2019 tot veertien jaar cel en tbs met dwangverpleging wegens doodslag, terwijl het OM toen ook twintig jaar cel en tbs voor moord had geëist. De rechtbank oordeelde toen dat er onvoldoende bewijs was voor een vooropgezet en doordacht plan.

Humeyra werd veelvuldig door E. met de dood bedreigd, aldus het OM. Zo stuurde haar onder meer foto's van het wapen dat hij had aangeschaft. Volgens het OM koesterde E. wrok tegenover Humeyra, nadat hij eerder was veroordeeld voor het stalken van haar: "Hij was gekrenkt."

De rechtbank in Rotterdam, die de verdachte schutter Bekir E. vrijsprak van moord, heeft een verkeerde beslissing genomen, zei de advocaat-generaal. "Met het vonnis is Humeyra geen recht gedaan", aldus de aanklager.

E. zou kenmerken van psychopathie vertonen
E. is volgens de psycholoog en psychiater van het Pieter Baan Centrum verminderd toerekeningsvatbaar. Hij heeft volgens onderzoekers een zwakke ontwikkeling en persoonlijkheidsstoornissen en zou ook kenmerken van psychopathie vertonen. Ook gebruikte hij veel drugs.

Omdat het risico op herhaling groot is, is behandeling volgens deskundigen nodig. Het Pieter Baan Centrum adviseert het hof E. tbs met dwangverpleging op te leggen. tbs met voorwaarden behoort volgens de gedragsdeskundigen niet tot de mogelijkheden. Ze zijn van oordeel dat E. zich niet aan de voorwaarden zal kunnen houden.

Gerechtshof toonde beelden van dodelijke schietpartij
Het gerechtshof toonde woensdag op de eerste zittingsdag van het hoger beroep bewakingsbeelden van de dodelijke schietpartij. E. schoot het meisje, dat hij langdurig had gestalkt, van dichtbij met zeven kogels dood. Het zestienjarige slachtoffer werd geraakt in haar rug en in haar hoofd.

Naar eigen zeggen weet E. niet waarom hij schoot: "Ik was onder invloed. Het gebeurde gewoon." Uit een speekseltest na zijn arrestatie bleek dat hij wiet had gerookt en cocaïne had gebruikt. "Het waren gewoon de drugs. Ik was zwaar onder invloed", zei hij.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling