Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Met deze 8 spelletjes apps wordt het gegarandeerd gezellig!

Zin in een spelletje? Of je nou een fervent bordspel-speler bent of regelmatig een uitstapje maakt naar de online games, deze acht spelletjes apps zijn absoluut de moeite waard. Speel in je uppie of samen. Stap in de wondere wereld van de game apps en gaan! Ready, set, go.

De leukste spelletjes apps op een rij
Grote kans dat jij het afgelopen jaar iets meer tijd had. Dat geldt waarschijnlijk ook voor je familie en vrienden. Wellicht zijn jullie inmiddels doorgewinterde spelletjesspelers geworden. Daarbij mag uiteraard een fijn legio aan spelletjes voor je iPhone of Android niet ontbreken. Wij deden het voorwerk en selecteerden de tien leukste spellen en gezelschapsspellen apps. Het enige wat jij hoeft te doen is je game face opzetten en de apps te downloaden.

Rummikub in een ander jasje met Rummified
Rummikub, wie kent het niet! Het populaire spel kun je heus niet alleen maar fysiek op tafel spelen. Want Rummified werkt exact hetzelfde, maar dan in een app. Het doel? Verzamel zoveel mogelijk punten en versla je tegenspelers. Je haalt je punten binnen door de meeste cijferreeksen te creëren en je speelplankje leeg te spelen. Net als bij Rummikub dus.

Duik in de spelbibliotheek met Board Game Arena
Krijg jij geen genoeg van kaart- en bordspellen? Met Board Game Arena onder de knop heb je toegang tot 312 klassieke en nieuwe internationale bord- en kaartspellen. Van Saboteur tot Yahtzee en Carcassonne. Daarnaast ontdek je spellen, die je misschien nog niet kent, van over de hele wereld.

Kedeng kedeng: verover het spoor met Ticket to Ride
Mocht je dol zijn op Interrailen in real life, of valt geen enkel bordspel je eigenlijk ooit tegen? Dan valt Ticket to Ride vast in de smaak. Het bordspel (dat ergens een beetje doet denken aan het ‘landje veroveren’ van Catan) is er ook in app-vorm. Verover het spoor en scoor zoveel mogelijk routes. Daarnaast spijker je ook je topografische kennis bij. Winst! Speel alleen, of samen met je vrienden en familie.

Scrabble op afstand met Wordfeud
Natuurlijk is Scrabble een echte klassieker in het rijtje ‘bordspellen tijdens de feestdagen’. Hoewel Scrabble geen eigen app heeft, is er wel de bekende spelletjes app Wordfeud! Die gaat al heel wat jaren mee, maar is nog altijd onverminderd populair met een grote, vaste schare aan spelers in Nederland.

Waar de echte Scrabble voor maximaal vier personen is, speel je Wordfeud een-op-een, in zoveel potjes tegelijk als je maar wilt! De app is gratis, maar heeft wel advertenties. Wil je de app zonder advertenties en restricties spelen? Dan kun je de app kopen voor €3,49.

Catan: wie wordt de baas over het rijk?
Tijd om je veroveringsdrang te botvieren! Ook Catan is als spelletjes app beschikbaar, inclusief uitbreidingen als Zeevaarders en Steden & Ridders. De Catan-app biedt de mogelijkheid om alleen of in multiplayer te spelen. Net als het originele spel speel je Kolonisten met maximaal vier spelers. Ideaal dus om met een groepje vrienden op afstand te spelen.

Monopoly: wie doet de beste zaken?
Deze kan niet missen in het rijtje: Monopoly. Ideaal als jij en je vrienden de tijd hebben, want ook dit spel kun je in multiplayer spelen. De app kost een paar euro, maar dan heb je ook écht een volwaardige game. Een bordspel, maar dan als app. Een verdere uitleg heeft Monopoly natuurlijk niet nodig. Word jij de beste huisjesmelker van Monopoly-land?

Verover de wereld met Risk
Nóg een leuke spelletjes app waarmee je gemakkelijk úren zoet bent? Risk! Dit strategische bordspel-in-app-vorm is natuurlijk een echte klassieker. Waarbij je zoveel mogelijk regio’s moet zien te veroveren en een speciale opdracht krijgt om bepaalde gebieden in te nemen. Leuk is dat je dit spel ook tegen anderen kunt spelen. Als dat geen feest wordt. Veel plezier!

Moordspel in je broekzak, precies: Cluedo
Rosa Roodhart met een dolk in de biljartzaal? Precies, Cluedo! Het bekende detective-bordspel is nu ook in een app te spelen. De app is aangevuld met een multiplayer-mogelijkheid, zodat jullie allemaal samen kunnen spelen. Je doel is duidelijk: ontdekken wie de moord heeft gepleegd en met welk moordwapen. Spannend!

Leuke spelletjes apps om in je uppie te spelen
Spelletjes zijn leuk om met anderen te spelen. Vind je het fijn om in je eigen tempo te gamen, zonder dat je afhankelijk bent van of de ander wel opschiet? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere leuke spelletjes apps. In dit blog staan een paar van de leukste mobiele spelletjes, zoals Grand Theft Auto: San Andreas (goed voor uren spelplezier!) en het mysterieuze, maar ó zo mooie Monument Valley. Wil je offline gamen? Dan zijn deze gratis offline games het uitproberen waard. Handig om te besparen op je Sim Only internetbundel, voor als je toch buiten de deur een spelletje speelt.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling