Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Fietsfanaat, deze 6 fietsroute apps zijn voor jou

Trappen maar! Haal je stalen ros van stal en ontdek de mooiste plekken en fietsknooppunten van Nederland (en daarbuiten) gewoon vanaf de fiets. Pomp je banden op, download deze steengoede, gratis fietsapps en fietsroute apps en je fietstocht kan beginnen.

Fietsapps voor de natuurbewonderaar en de kronkelpaden-fan
Of je nou op de fiets springt om de prachtigste weelderige, bloemenvelden van Nederland te spotten, of omdat je het liefst de meest woeste kronkelpaden met je mountainbike wilt uitproberen, wij selecteerden de beste gratis fietsapps voor ieder type fietser. Voor de fietsgenieter en de fietsfanatiekeling. Van strak asfalt tot robuuste fietspaden. Van fietsknooppuntenapp tot fietsnavigatie apps. Let wel op wanneer je met je telefoon op de fiets zit, want appen en bellen op de fiets kost je een flinke boete. Doe het veilig! Trappers klaar? Fietsen maar.

Komoot
Kom van die bank af met Komoot! Met deze fietsapp kun je voorafgaand aan je fietstocht je eigen route samenstellen. Waar wil je heen? Hoeveel tussenstops wil je? En hoelang wil je fietsen? Tijdens je fietstochtje word je door de vriendelijke stemnavigatie van Komoot de juiste kant op gewezen, om van punt A naar B te komen. Weet je niet zeker of je onderweg overal internetbereik hebt, of wil je gewoon MB’s besparen? Dan kun je de kaarten ook vooraf downloaden.

Strava
Als diehard fietser mag deze app zeker niet ontbreken in het lijstje. Strava is voor fanatieke fietsers, hardlopers of buitensporters. Met deze app kun je niet alleen je fietsroute uitstippelen, maar ook zien hoeveel calorieën je hebt verbrand, wat de exacte afstand van je tocht was en of dit ritje je beter afging dan je vorige fietstocht. Daarnaast kun je jezelf uitdagen met challenges die maandelijks in de app worden georganiseerd. Je kunt je verhalen, foto’s en fietshoogtepunten delen met de community van Strava. Een keertje de fiets inruilen voor een rondje hardlopen of buiten sporten? Dat kan ook. In de app kun je verschillende sporttypes aanvinken. Wat houdt je nu nog tegen om lekker te gaan bewegen? Precies, niets!

Bike Citizens
Ben jij dol op de natuur, maar wil je middenin de stad liever de snelste fietsroute weten om van A naar B te komen? Dat kan! Want met Bike Citizens ontdek jij de snelste route door het centrum van Amsterdam om op jouw bestemming te komen. De app, gemaakt door fietskoeriers, wijst jou ondanks de drukte van het stadscentrum altijd de allersnelste route. Je kunt zelfs kiezen uit een handige stemnavigatie. Daarnaast vind je op je route leuke restaurants en cafeetjes. Je kunt je fietsroutekaart ook voorafgaand aan je fietstocht downloaden. Handig!

ANWB Eropuit
Dagje eropuit? Dan heb je daar de handige ANWB Eropuit app die je dolgraag mee op pad neemt. De app heeft meer dan 350 kant-en-klare fiets- en wandelroutes in Nederland, maar je kunt ook je eigen route van A naar B samenstellen. Daarnaast geeft de app handige meldingen, zoals fietsservicepunten. Je kunt zelfs, wanneer je je fiets verzekerd hebt bij de ANWB Blijven Fietsen Verzekering, direct de opsporingsdienst inschakelen zodat je fiets snel gevonden wordt. Ben je toevallig al lid van ANWB? Dan kun je ook profiteren van de ANWB Gastvrij punten, hier vind je bandenplaksetjes en oplaadpunten voor je elektrische fiets en krijg je kortingen op leuke uitjes. Wie weet kun je deze direct combineren met je fietstochtje.

Fietsknoop
Met alle fietsknooppunten in Nederland en België is Fietsknoop een handige fietsnavigatie app voor op de fiets. Je deelt en plant je routes met je fietsvrienden óf je deelt het met bekenden op Facebook en Twitter. Naast de knooppunten vind je hier ook tips voor leuke tussenstops, informatie over oplaadpalen voor elektrische fietsen en de locaties van gemeentelijke fietsenstallingen. Extra handig: de kaart draait mee met de route die je fietst. Zo wordt het wel heel moeilijk om nog te verdwalen tijdens een fietstocht in de lentezon.

Route.nl
Wil je de mooiste fiets- en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland onder de knop? Dan is Route.nl absoluut het downloaden waard. De app serveert je meer dan 70.000 fietsroutes, van korte tot intensieve lange tochten. Je kunt kiezen uit bestaande routes, maar je kunt ook je eigen route samenstellen via de website (route.nl/routeplanner). Liever niet je internetbundel aanbreken onderweg? Geen probleem! Je kunt voorafgaand aan je fietstocht je routekaart downloaden en offline gebruiken tijdens het fietsen. Zo hoef jij alleen maar je GPS te gebruiken. Wil je ook stemnavigatie? Dan kun je upgraden naar een premium abonnement en betaal je € 7,99 per jaar. Kijken of de app bevalt? Er is maar één manier om daarachter te komen.

Relive
Ben jij fanatiek aan het fotograferen en filmen tijdens je fietstochtje en ontsnapt er onderweg geen natuurwonder aan jouw ogen? Met de app Relive kun je niet alleen je route uitstippelen, maar ook notities opslaan over je route, foto’s toevoegen en filmpjes delen. De app maakt hier uiteindelijk een mooi 3D-filmpje van, zodat jij je mooie fietstocht niet hoeft te vergeten. Je kunt de app uitbreiden, door een Relive Plus-account te nemen, maar dan kost de app € 7. Dan kun je je filmpjes wel naar een nog hoger level tillen, want je kunt dan ook muziek toevoegen en hebt keuze uit meer foto’s. De keuze is aan jou!

Fluitend op de fiets met Simyo
Wil je zeker weten dat je databundel past bij je huidige en toekomstige fietsritjes? In de Mijn Simyo app of via Mijn Simyo kun jij je Sim Only abonnement snel inzien en kijken of je je abonnement iets wilt aanpassen. Je kunt elke maand opnieuw kijken hoeveel data je wilt. Handig en snel!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling