Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Een webwinkel maken op je eigen laptop

Voor de ontwikkeling van een webwinkel hoef je tegenwoordig niet langer een internetbureau in te schakelen. In het verleden was je al snel enkele honderden euro's kwijt om een webwinkel te kunnen ontwikkelen. Tegenwoordig kan dit veel goedkoper! Op internet vind je verschillende softwarepakketten, waarmee je in een mum van tijd je eigen website opbouwt. Het enige wat je naast deze webwinkel software nodig hebt, is een goede laptop. In dit artikel zoomen we in op verschillende laptops, die interessant kunnen zijn om een webwinkel op te bouwen. Ook vergelijken we verschillende softwarepakketten voor het opbouwen van een webwinkel.

Beste webwinkel software voor een nieuwe shop
Een nieuwe webwinkel opstarten, begint bij het zoeken naar de beste webwinkel software. Zoals reeds beschreven werd, zijn er verschillende aanbieders van een dergelijk softwarepakket. Denk bijvoorbeeld aan Woocommerce, wat gebruikt kan worden in combinatie met Wordpress. Het systeem is gratis te downloaden en heel eenvoudig te gebruiken. Er zijn verschillende templates beschikbaar, die gratis of tegen betaling geïnstalleerd kunnen worden. Zo heb je direct een goede basis voor je webwinkel! Betaalde pakketten om een eigen webwinkel te beginnen zijn onder meer JouwWeb, Shoppagina.nl en Shopify. Dergelijke diensten bieden een abonnement aan, waarbij je maandelijks een vast bedrag betaalt voor het gebruik van je webwinkel.

Geschikte laptop voor een webwinkel
Om een webwinkel op te kunnen bouwen, heb je naast webwinkel software ook een goede laptop nodig. Voor het gebruik van een platform als Shopify en JouwWeb is een laptop in de prijsklasse van 400-500 euro vaak voldoende. Je kunt de webwinkel heel eenvoudig via een online dashboard aanpassen, waardoor geen zware programma's gebruikt hoeven te worden. In veel gevallen is het niet mogelijk om zelf code te schrijven voor dergelijke platforms. Zeker wanneer je hier geen ervaring mee hebt, biedt dat voordelen. Het kan slim zijn om een losse harde schijf bij je laptop te kopen. De harde schijf kun je gebruiken om een back-up te maken van je bestanden, om productfoto's op te slaan, enzovoorts.

Laptop om zelf code te schrijven voor je webshop
Mocht je voor Woocommerce kiezen, dan zijn de mogelijkheden veel uitgebreider. Je kunt dit open source platform geheel naar eigen wens aanpassen. Hierbij is het zodoende wel mogelijk om aan de code te werken voor je webwinkel. Het schrijven van code kan in verschillende programma's. Wist je dat je code kunt schrijven met Kladblok? Dit programma zit standaard in Microsoft Windows. Er zijn ook programma's die een eigen debugger hebben, wat programmeren makkelijker maakt. Voor het gebruik van dergelijke programma's kan het verstandig zijn om een iets betere laptop aan te schaffen. Denk aan een laptop tussen de 500-600 euro.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling