Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zelfontwikkeling op IT-gebied: wat heb je nodig?

Steeds meer mensen zoeken naar mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen op het gebied van IT-vaardigheden. IT is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden! We doen onze belastingaangifte via de computer, we werken documenten uit voor onze werkgever, enzovoorts. Met name ouderen hebben moeite met het bijhouden van de laatste ontwikkelingen op IT-gebied. Mede door het hoge tempo, waarin deze ontwikkelingen elkaar opvolgen. In dit artikel geven we een aantal tips, om jezelf te ontwikkelingen op IT-gebied. Wat heb je nodig voor deze zelfontwikkeling?

Een goede laptop om IT-vaardigheden te ontwikkelen
Er is niets vervelender dan een haperende laptop. Denk aan een laptop die voortdurend vastloopt, een laptop met een beperkt intern geheugen, enzovoorts. Het is afhankelijk van de toepassingen die je op een laptop gebruikt, welk model het beste bij je past. Voor het uitvoeren van simpele tekstbewerkingen, het versturen van mailtjes en het lezen van het laatste nieuws, is een simpel model laptop van Asus of Acer vaak al voldoende. Een dergelijke laptop kost tegenwoordig niet meer dan 400 of 500 euro.

Tip: om het geheugen van een laptop uit te breiden, kun je ervoor kiezen om de laptop te combineren met een externe harde schijf. Een externe harde schijf met een geheugen van 1 TB is vaak al te koop van een kleine 100 euro. De harde schijf kan gebruikt worden voor het opslaan van vakantiefoto's, muziek, enzovoorts. Zo blijft de harde schijf van je laptop schoon.

Cursus voor het verbeteren van je vaardigheden in Windows
Een laptop van Acer of Asus is vaak standaard voorzien van Microsoft Windows. Dit besturingssysteem biedt je talloze mogelijkheden, om alles uit je laptop te kunnen halen. Hoewel er op internet veel informatie over de toepassingen van Microsoft Windows te vinden is, kan het volgen van een Microsoft training interessant zijn. Tijdens een training kun je de uitgelegde toepassingen direct uitproberen en waar nodig vragen stellen over de manier waarop deze werken. De trainingen worden niet alleen voor Windows in het algemeen gegeven. Ook kun je de training gebruiken om bijvoorbeeld meer te leren over het Microsoft Office-pakket.

Een laptop van Apple als alternatief voor Microsoft
Naast de laptops met Microsoft Windows als besturingssysteem, kun je ook voor het gebruik van een Apple Macbook kiezen. Apple heeft een eigen besturingssysteem, die sterk lijkt op het systeem wat op een iPhone of iPad geïnstalleerd is. Zeker wanneer je momenteel al producten van Apple gebruikt, kan de investering in een Apple Macbook het overwegen waard zijn. Houd er rekening mee, dat het instapmodel al meer dan 1.000 euro kost. De laptops zijn vooral interessant, wanneer je bijvoorbeeld foto's wilt bewerken, video's wilt maken, enzovoorts. Ook bij een Apple Macbook kan het gebruik van een externe harde schijf interessant zijn.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling