Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De kenmerken van HP ProBooks

Tegenwoordig heeft iedereen er wel 1: een laptop. Ze worden steeds sneller, beter en dunner. Het blijft echter een aankoop die je niet even snel doet, je wil uiteraard een laptop van goede kwaliteit. Ook de prijzen van laptops lopen erg uiteen, je hebt een laptop voor €200,-, maar er zijn ook laptops met prijzen van meer dan €4000,-.

De prijzen van de laptops van HP liggen hier een beetje tussenin, namelijk tussen de €400,-- en €1300,--. Nu hebben we een merk, maar een merk heeft ook weer allerlei verschillende modellen. Hieronder worden in ieder geval de kenmerken van de HP ProBooks toegelicht, een goede optie voor wie een goede laptop wil.

De beveiliging
De HP ProBooks zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De beveiligingsmogelijkheden verschillen daarom per laptop, maar als je een vingerafdrukscanner of infraroodcamera op je laptop wil is dat mogelijk. Bestanden worden beveiligd met de Windows 10 Pro.

Geheugen
De meeste laptops hebben een intern geheugen van 8 GB met een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Voor een overzicht van alle HP ProBooks met daarbij alle geheugeninformatie, klik je hier.

De behuizing
Niet geheel onbelangrijk, de buitenkant van de laptop. Natuurlijk wil je een laptop met een goed geheugen, maar een stevige behuizing is ook belangrijk toch? En… het oog wil ook wat. Met een HP ProBook zit je op dit gebied goed. Deze laptops zijn voorzien van een stevige behuizing, je moet er niet mee gaan gooien natuurlijk, maar de laptop kan dus tegen een stootje. Verder hebben de ProBooks van HP een morsbestendig toetsenbord.

Scherm
De laptop is verkrijgbaar met verschillende schermgroottes. De schermgroottes beginnen bij 11,6 inch, de andere schermgroottes zijn 13,3 14, 15,6 en 17,3 inch. Voor ieder wat wils dus.

Verder heeft de laptop een mat beeldscherm. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar een mat scherm zorgt ervoor dat je geen reflecties hebt op je beeld. Als het licht ongunstig is heb jij daar dus geen last van, ook wanneer je buiten wil zitten met je laptop kan je alles prima zien.

Nooit meer wachten tijdens updates
Tot slot, een klein detail, maar voor veel mensen een grote opluchting. Je kent het wel, een update op komt altijd op een moment dat het jou niet uitkomt. Met een HP ProBook is dat eindelijk verleden tijd. Je kan namelijk zelf bepalen wanneer updates worden uitgevoerd, nooit meer klagen dus!

Gelijk maar bestellen?
Bij ICT Store vind je alle HP ProBooks voor een scherpe prijs. De webshop heeft ook een fysieke winkel, dus mocht je problemen krijgen met je laptop of ‘m toch liever eerst een keer live willen bekijken dan kan je hier terecht.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling