Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Google Assistent: dit zijn de 27 handigste en grappigste commando’s

Apple heeft Siri, Samsung Bixby en Google de Google Assistent. Deze virtuele assistenten zijn superslim en superpersoonlijk. Ze kunnen zelfstandig dingen voor je opzoeken of uitvoeren, zoals een timer zetten, iemand bellen, het weerbericht voorlezen of beatboxen. De Google Assistent is misschien wel de allerslimste en allerpersoonlijkste van dit illustere assistententeam. Dit zijn de 27 handigste en grappigste commando’s voor de Google Assistent!

Gezocht: Google Assistent (m/v)
Alle techgiganten zetten zwaar in op hun eigen spraakassistenten, oftewel virtuele assistenten die je met gesproken of getypte commando’s allerlei taken kunt laten uitvoeren. Deze kunstmatig intelligente hulpjes zijn niet alleen beschikbaar op smartphones, maar ook op bijvoorbeeld tablets en smart home-apparaten zoals slimme luidsprekers.

Een tijdje geleden schreven we al over de grappigste vragen en commando’s voor Apples Siri. De Google Assistent van Google is zeker zo slim als Siri. Voor bijna alle toestellen met Android 6.0 Marshmallow of hoger is de Google Assistent standaard beschikbaar. En dankzij de gratis app in de App Store kunnen ook iPhone-bezitters ‘m gewoon gebruiken.

Hoe werkt de Google Assistent?
Om de Google Assistent te activeren, druk je op Android-toestellen de home-knop één seconde in. Bij sommige toestellen en slimme speakers kun je ook ‘Oké Google’ zeggen om ‘m te activeren. Als iPhone-bezitter is het iets meer werk: je moet namelijk eerst nog de app openen.

Vragen stellen en commando’s geven kan via steminvoer, dat is veruit het snelst en makkelijkst. Als je wilt, kun je het commando ook typen. Je kiest zelf wat je wilt delen en van welke apps de Google Assistent gebruik mag maken.

De 27 handigste en grappigste commando’s voor de Google Assistent
De Google Assistent is dan wel gemaakt door hét zoekmachinebedrijf, maar hij kan veel meer dan alleen maar informatie voor je opzoeken. Kijk maar eens naar deze 27 handige en grappige commando’s.

Albert Heijn (‘Welk recept kan ik maken met kip, komkommer en aubergine?’)
com (‘Welk cadeautje moet ik voor Vaderdag kopen?’)
Essent (‘Hoeveel energie heb ik deze week verbruikt?’)
NOS (‘Wat is het laatste nieuws?’)
Rabobank (‘Wat is mijn saldo?’)
Helaas word je nog niet meteen doorgestuurd naar de externe diensten in kwestie, je moet eerst tegen de Assistent zeggen: ‘Praat met .’

Apparaten
De Google Assistent kan ook het commandocentrum zijn voor je smart home, waarin je apparaten met elkaar samenwerken en op afstand zijn te bedienen. Dankzij de Google Assistent kun je dus slimme apparaten zoals je thermostaat, lampen, speaker, deurbel of beveiligingssysteem bedienen. Dat kan via je telefoon of tablet, dan wel via een slimme speaker met ingebouwde Google Assistent.
Een paar voorbeelden:

Google Assistent commando’s‘Zet de verwarming op 20 graden.’
‘Wat gebeurt er bij de voordeur?’ (Gevolg: je ziet een live videostream van je slimme deurbel.)
‘Dim de lichten in de woonkamer.’
‘Zet het volume van de muziek zachter.’
‘Schakel het alarmsysteem uit.’
Vermaak
De Google Assistent is net een assistent van vlees en bloed. Hij kan je vermaken, opvrolijken en heeft zelfs menselijke eigenschappen. Een greep uit de mogelijkheden:

Duplex kan bijvoorbeeld geheel zelfstandig een afspraak bij de kapper maken of een tafel in een restaurant reserveren. Bekijk het filmpje hieronder maar eens, waarin Google Duplex een kapper belt.

Duplex wordt sinds eind 2018 uitgerold in de Verenigde Staten, zij het voorlopig alleen op Google Pixel-toestellen in bepaalde steden. Het gaat dus nog wel even duren voordat er een Nederlandse versie beschikbaar is.

 

Google Assistent versus Samsungs Bixby
Heb je een midrange (= 250 tot 500 euro) of high-end (= meer dan 500 euro) Samsung-toestel? Dan heb je ook Bixby op je de telefoon, de assistent van Samsung. Wees gerust: Bixby en de Google Assistent bijten elkaar niet. Sterker nog: ze vullen elkaar prima aan. Bixby is (voorlopig) meer voor taakjes op je telefoon zelf, denk met name aan de Samsung-apps voor je camera, contacten, galerij, berichten en instellingen. Zo kan ‘ie bijvoorbeeld apps openen, de zaklamp aanzetten, een screenshot, selfie of foto nemen en het scherm uitzetten. De Google Assistent is (vergeleken met Bixby) meer naar buiten gericht en blinkt vooral uit in internetgebaseerde zoekopdrachten en acties.

Wat vind jij het handigste commando voor de Google Assistent?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling