Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

'Enkel om Schiphol te gebruiken al 50 euro per passagier meer'

Vliegen van en naar Schiphol wordt nog duurder omdat de luchthaven 'buitensporige tarieven' gaat hanteren. Dat zegt easyJet. Volgens de Britse prijsvechter wil Schiphol de tarieven die het vliegtuigmaatschappijen rekent de komende drie jaar met 40 procent verhogen. Alleen al het gebruik van Schiphol kost straks meer dan 50 euro per passagier, aldus de prijsvechter.

'Dit is monopolistisch gedrag', zegt een woordvoerder. Topman Johan Lundgren van easyJet zei in een toelichting op de kwartaalcijfers dat luchthavens zoals Schiphol moeten begrijpen dat maatschappijen nog aan het herstellen zijn van de coronacrisis. EasyJet laat weten de extra kosten te moeten doorberekenen aan de consument.

'Schiphol is een van de duurste luchthavens'
Volgens de Britse prijsvechter is Schiphol een van de duurste luchthavens. Toch is dat voor easyJet geen reden om het vliegveld minder te gebruiken omdat Nederland een belangrijke markt is voor het bedrijf. Eind oktober maakt Schiphol de nieuwe tarieven bekend.

EasyJet, een van de grootste gebruikers van luchthaven Schiphol, merkt dat het herstel uit de crisis is ingezet. De onderneming verwacht in de periode tot en met december op bijna 70 procent van de capaciteit te vliegen in vergelijking met de periode voor corona. Dit was in het afgelopen kwartaal nog 58 procent. De onderneming sloot het afgelopen boekjaar af met een fors verlies.

Aantal boekingen neemt toe
De vraag naar vakanties naar populaire zonbestemmingen in de winter zoals Egypte, Turkije en de Canarische eilanden toont volgens easyJet aan dat veel mensen weer zin hebben om te reizen. Ook qua zakenreizen merkt easyJet dat het aantal boekingen weer toeneemt. Om die reden schroefde het bedrijf zijn capaciteitsverwachtingen voor het eerste kwartaal van het nieuwe boekjaar op met 100.000 stoelen. Ook voor de maanden daarna rekent easyJet op verder herstel.

Een verwacht verlies van 1,3 miljard euro
Die vooruitzichten voor het huidige boekjaar, waarin ook op een voorzichtige winst wordt gerekend, betekenen een ommekeer ten opzichte van het afgelopen boekjaar. De onzekerheden rond het coronavirus en reisverboden zadelen easyJet naar verwachting op met een verlies van tussen de 1,135 miljard pond (1,3 miljard euro) en 1,175 miljard pond in de twaalf maanden tot oktober.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling