Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Films streamen en games spelen: dit kun je online doen tijdens de Kerst

De feestdagen zijn aangebroken, maar we verkeren weer in een harde lockdown. Hoe kom je (op afstand) met vrienden en familie de Kerst door? Van spellen tot streamen: wij zetten een aantal tips op een rij voor online vertier.

Kahoot!
Kahoot! is van oorsprong een online onderwijsplatform uit Noorwegen, maar wordt inmiddels wereldwijd gebruikt om samen een quiz te spelen, op werk of school en met vrienden of familie. Het platform werkt met multiplechoicequizzen genaamd kahoots. Op afstand deelt de quizmaster zijn of haar scherm via een videobeldienst als Teams of Zoom, terwijl de deelnemers via de website een code invoeren om toegang te krijgen.

Kahoot! is inmiddels niet gratis meer, al is er wel een proefperiode. Voor 10 euro per maand kun je met twintig spelers een quiz spelen en voor 20 euro per maand met vijftig man. Met nog meer mensen spelen? Dan kun je met honderd spelers terecht voor 40 euro per maand.

Jackbox Games: Party Packs via je laptop of pc
Jackbox Games heeft meerdere Party Packs die allemaal bestaan uit zes gezelschapsspellen die je makkelijk op afstand kunt spelen. Drawful is misschien wel een van de bekendste. Dat is een game waarbij iemand een woord probeert uit te beelden met een tekening. De overige spelers mogen het woord raden totdat de tijd op is.

Je kunt de Jackbox Games: Party Packs-spellen ook op je pc spelen, bijvoorbeeld via gameplatform Steam. Daar kosten de nieuwste Party Packs 24,99 euro. Via elke videobeldienst kun je vervolgens je scherm delen en je vrienden uitnodigen. Het maximumaantal verschilt per spel. Je kunt het spel starten als je vrienden op de website zijn beland en een specifieke code hebben ingevoerd.

Among Us spelen
Het spel Among Us is een soort Wie is de Mol? of Weerwolven van Wakkerdam in gamevorm. Er worden vier tot tien spelers onder meer gedropt op een kapot ruimteschip dat ze samen moeten repareren. De twist: tussen de spelers zitten ook saboteurs die hun metgezellen stiekem vermoorden. Dat doen ze als je bijvoorbeeld losgeslagen kabels verbindt of een computer kalibreert, waardoor de dader niet in beeld staat.

Als er een lijk wordt gevonden, teleporteert iedereen naar een vergaderkamer en wordt overlegd wie de mogelijke dader was. Dit kunnen de spelers via de tekstchat of de spraakfunctie doen. Het potje kan op verschillende manieren eindigen: wanneer alle saboteurs op tijd worden gevonden door de crew, wanneer de crew alle taken heeft volbracht of wanneer ieder crewlid door de saboteurs is uitgeschakeld.

Among Us is te spelen op smartphones, tablets, Windows-pc's, Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5, Xbox One en Xbox Series X|S. De versie voor smartphones en tablets is gratis. De versies voor pc en de gameconsoles zijn 4 euro. Alle versies van Among Us ondersteunen crossplay. Dit betekent dat, wanneer je bijvoorbeeld de Switch-versie hebt, je ook kan spelen met vrienden die de game op een smartphone spelen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling