Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Techbeurs CES staat op punt van beginnen, maar coronavirus is spelbreker

De Consumer Electronics Show (CES) gaat officieel 5 januari van start, maar dinsdagavond staan de persconferenties van grote techbedrijven al gepland. Die gaan door, ondanks het afhaken van belangrijke bedrijven op de beursvloer. Wederom gooit het coronavirus roet in het eten.

Dit jaar werd gekozen voor een hybride vorm van de CES, de technologiebeurs die normaliter elk jaar plaatsvindt in Las Vegas. Het programma is deels online en deels fysiek op locatie. Op de beurs doen bedrijven traditiegetrouw uit de doeken wat ze het komende jaar van plan zijn op het gebied van consumentenelektronica. Van tv's tot robots en ontwikkelingen op het gebied van netwerkapparatuur.

Voor CES 2022 hadden veel bedrijven toegezegd aanwezig te zijn op beurs, maar de omikronvariant van het coronavirus zorgde ervoor dat de afgelopen weken steeds meer merken afzegden.

Prominente bedrijven als Facebook-moederbedrijf Meta, Microsoft, Panasonic, Intel, NVIDIA, Google, Amazon en Twitter zijn inmiddels afgehaakt. Overigens zullen de meeste aankondigingen van de bedrijven wel online te zien zijn.

Nederlandse bedrijven gaan, maar deel haakt af
Voor de komende editie stonden zo'n tweeduizend deelnemende bedrijven op het programma. De meeste daarvan zullen nog steeds fysiek in Las Vegas op de beurs zijn.

Het grootste Nederlandse bedrijf dat heeft afgezegd is Philips, maar er gaan vanuit Nederland alsnog zo'n 55 ondernemingen naar CES. Volgens het ministerie van Economische Zaken is dat de grootste afvaardiging van de afgelopen jaren. Het hadden er nog meer kunnen zijn, maar vijftien Nederlandse bedrijven zijn afgehaakt.

Bij eerdere edities reisden er ook mensen van ministeries mee, maar dat is dit jaar niet het geval. Zo was oud-staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) een keer aanwezig.

Omdat er zoveel afzeggingen zijn, duurt de beurs dit jaar niet vier, maar drie dagen. De organisatie stopt een dag eerder, een veiligheidsmaatregel die naast de al geldende coronaregels is genomen. Vorig jaar ging de beurs fysiek helemaal niet door.

In de aanloop naar de opening van CES zijn al verschillende aankondigingen geweest. Zo liet Samsung nieuwe televisies zien (met NFT's en een hoge beelververssnelheid) en presenteerde LG een concept met de naam Media Chair: een massagestoel met een ingebouwde tv die kan kantelen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling