Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Alles over beste smartwatch en de toekomst van wearables

De Apple Watch, activity trackers Fitbit-horloges: wearables kom je tegenwoordig overal tegen. Ze zijn in veel winkels te koop en sommige fabrikanten geven ze gratis weg bij de aankoop van een nieuwe telefoon. Je zou het niet zeggen, maar deze draagbare technologie is al meer dan vijf jaar breed beschikbaar. 4,1 miljoen mensen gebruikt tijdens het sporten een wearable. Welke rol spelen wearables in ons dagelijks leven? En wat is de beste smartwatch?

Welke wearables zijn er allemaal?
welke wearables zijn erWearables zijn in alle soorten en maten te koop. Grofweg zijn er twee soorten: activity trackers en smartwatches. Een smartwatch is een slim horloge die je vaak met touchscreen bedient en waarop je apps kunt gebruiken. Activity trackers zijn wat simpeler: die kun het beste zien als slimme polsbandjes die met allerlei sensoren jouw lichaamsbeweging en gezondheid monitoren.

Wat is er handig aan een smartwatch?
Van alle wearables is een smartwatch het meest compleet. Op deze voordelen kun je rekenen!

Verlengstuk van je smartphone
beste smartwatch verlengstuk smartphoneEen smartwatch werkt naadloos samen met je telefoon. Je verbindt ze via Bluetooth met elkaar en omdat de smartwatch zelf óók geavanceerde hardware heeft, is het écht een verlengstuk van je smartphone. Zo kun je ‘m gebruiken om snel berichtjes te beantwoorden, telefoontjes op te nemen of om te navigeren. Ideaal als je door de stad fietst en niet precies weet waar dat leuke eettentje precies is. Je smartwatch zet je dan voor de deur af. Er zijn ook smartwatches waar een simkaart in past en die zelfs zonder smartphone prima werken. Dit zijn wel de uitzonderingen op de regel.

Veel mogelijkheden voor een wearable
beste smartwatch veel mogelijkhedenSmartwatches als de Apple Watch of slimme horloges van Fitbit, Samsung of Garmin kunnen veel verschillende dingen. Ze hebben vaak alle sensoren van een activity tracker, zoals een hartslagmeter en gps. Ook kun je op veel horloges muziek luisteren via een draadloze headset.

Bij de meeste moet je hiervoor je smartphone in de buurt hebben en is het horloge alleen een afstandsbediening. Sommige horloges kunnen zelf ook muziek afspelen met Spotify. Deze muziek moet je vooraf op het opslaggeheugen van het horloge zetten.

In een speciale app store zijn apps te downloaden voor de smartwatch. Ook kun je het horloge stylen zodat het helemaal bij jou past met verschillende polsbandjes en virtuele wijzerplaten.

Ze lijken op gewone horloges
Smartwatches zijn allang niet meer de logge sporthorloges van een paar jaar terug. Ze zien er steeds gelikter uit. Sterker nog: de beste smartwatch is niet meer te onderscheiden van een echt horloge. Ze zien er stijlvol uit, zijn dun en gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk bijvoorbeeld aan saffierglas (in bijvoorbeeld de Apple Watch) waarmee er onmogelijk krassen op het scherm kunnen komen.

Activity trackers: betaalbare bewustwording
Activity trackers, zoals die van Fitbit en Xiaomi, zijn vaak veel goedkoper dan de meeste smartwatches. Voor een paar tientjes zijn er al slimme polsbandjes te koop. Deze zijn vooral handig tijdens het sporten of als je jouw levensstijl wilt monitoren. Activity trackers houden namelijk in de gaten of je genoeg beweegt, hoeveel calorieën je verbrandt en of je goed hebt geslapen. Handig is dat je ze niet vaak hoeft op te laden en ze zijn zeer licht. Soms vergeet je bijna dat je er een om hebt!

Android Wear, Tizen of WatchOS?
Net als bij smartphones, zijn er voor smartwatches verschillende besturingssystemen. Tijd om ze aan je voor te stellen

Wear OS: handig voor je slimme apparaten thuis
wear os smartwatch besturingssysteemWear OS is het smartwatchbesturingssysteem van Android en heette eerst Android Wear. Dit besturingssysteem werkt goed samen met zowel Android- als iOS-telefoons. Het handige aan Wear OS-smartwatches? Ze werken ook samen met slimme apparaten in huis die zijn aangesloten op smart home systeem Google Home. Je horloge als aanspreekpunt voor je huis? Geen probleem! “OK Google, mag de kachel op 20 graden?” Je hoeft het je smartwatch alleen maar te vragen.

Tizen: ideaal om te sporten
beste smartwatch sporten gpsSamsung heeft zijn eigen besturingssysteem voor smartwatches: Tizen. Het voordeel? Tizen focust zich op fitness en je gezondheid. Hierdoor kun je de meest uiteenlopende zaken bijhouden: of je wel genoeg water drinkt, hoeveel je per dag loopt én er zijn allerlei work-outs beschikbaar. Tijdens het bewegen geeft Tizen hier feedback op via je smartwatch. Nooit meer met het verkeerde been uit bed! Minpuntje: Tizen heeft niet het grootste app-aanbod.

WatchOS: naadloze integratie met iPhone
WatchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch. Het is makkelijk, snel en vloeiend in gebruik en werkt uitstekend samen met Apple’s spraakassistent Siri. Watch OS is niet alleen via je stem makkelijk te bedienen, maar ook met de hand. Apps op je iPhone die Apple Watch ondersteunen staan ook meteen op je Apple Watch en daardoor sluiten de functies van het horloge goed aan op wat je eigenlijk op je telefoon wilde doen. Naadloze integratie die snel en soepel werkt.

beste smartwatchWat zijn de beste smartwatches?
Smartwatches zijn tegenwoordig in alle soorten, maten en prijzen te koop. Wij zetten een paar van de beste op een rij.

Huawei Watch GT
Eén van de beste smartwatches is van Huawei. Deze Watch GT ziet er niet alleen mooi uit, met een prijs van 160 euro is ‘ie ook nog eens redelijk betaalbaar. Hij draait op een besturingssysteem van Huawei en werkt op zowel iPhones als Android-telefoons.

De belangrijkste specificaties van de Huawei Watch GT:

Rond 1,39 inch OLED-scherm van 454×454 pixels
Gemaakt van roestvrijstaal en waterdicht tot 50 meter diepte
16 MB werkgeheugen, 128 MB opslaggeheugen
420 mAh-batterij
Hartslagmeter
160 euro
Apple Watch Series 4
apple watch series 4De Apple Watch is niet alleen een van de beste smartwatches, het is ook een van de duurste. De nieuwste generatie, Apple Watch Series 4, kost meer dan 400 euro. De voordelen? Het heldere touchscreen, de grote hoeveelheid opslaggeheugen van 16 GB en de mogelijkheid om ‘m via Siri te besturen. Groot nadeel: hij werkt alleen met de iPhone.

De belangrijkste specificaties van de Apple Watch Series 4:

Vierkant 1,78-inch OLED-scherm van 448×368 pixels
Gemaakt van roestvrijstaal en waterdicht tot 50 meter diepte
16 GB opslaggeheugen
Kan muziek afspelen
Scherm is van saffierglas
400 euro
Samsung Galaxy Watch Active
tizen beste smartwatch besturingssysteemVoor sporters is de Samsung Galaxy Watch Active een van de beste smartwatches. Hij weegt maar 25 gram en is daarmee een van de lichtste slimme horloges op de markt. In combinatie met Tizen is dit ideaal om te sporten. Hij werkt met zowel Android als iOS en doet het ook goed in samenwerking met een betaalbare telefoon die je voor je Sim Only abonnement kocht. Veelzijdig zonder de hoofdprijs te betalen? Dat kan met deze smartwatch.

De belangrijkste specificaties van de Samsung Galaxy Watch Active:

Rond 1,1-inch Super Amoled-scherm van 360×360 pixels
Weegt maar 25 gram
1,15 GHz-dualcoreprocessor
768 MB werkgeheugen, 4 GB opslagcapaciteit
230 mAh-batterij
220 euro
Xiaomi Amazfit Stratos 2S
De Xiaomi Amazfit Stratos 2S kost ongeveer evenveel als de Samsung-smartwatch. Dit horloge valt op door zijn stijlvolle ontwerp. Qua specificaties is hij niet onderscheidend, hij is onder andere uitgerust met gps en is waterdicht. De combinatie van degelijke hardware en een mooi design maken het toch een van de beste smartwatches die je kunt krijgen.

De belangrijkste specificaties van de Xiaomi Amazfit Stratos 2S:

Rond 1,34 inch OLED-scherm van 320×300 pixels
Properaity OS van Xiaomi als besturingssysteem
512 MB werkgeheugen, 4 GB opslagcapaciteit
Heeft gps
280 mAh-batterij
210 euro
Garmin Vivomove HR
Garmin is een smartwatchpionier en daarom is het geen verrassing dat het een van de beste smartwatches heeft. Dit is de Garmin Vivomove HR, een betaalbare smartwatch die ideaal is om mee te sporten. Hij heeft weliswaar geen gps, maar beschikt wel over sensoren die je beweging, afstand, hoogte en snelheid bijhouden.

De belangrijkste specificaties van de Garmin Vivomove HR:

Rond OLED-scherm van 128×64 pixels
Waterdicht tot 50 meter diepte
Hartslagmeter
Batterijduur van 5 dagen (volgens fabrikant)
Muziekbediening
190 euro
Welke wearables zijn er nog meer?
Wist je dat smartwatches en activity trackers niet de enige wearables zijn? Er is nog meer keuze! Zo is er de smart ring, die vaak maar een paar tientjes kost. Je bepaalt zelf wat voor functie een slimme ring krijgt. Zo experimenteert ABN Amro met de mogelijkheid om contactloos te betalen via een slimme ring. Andere slimme wearables? Er is een jas waarmee je je telefoon draadloos oplaadt en er zijn wearables als de Ampy Move waarmee je je telefoon oplaadt door te bewegen.

Dataverbruik van wearables, hoe zit dat?
Voordat je wearables gaat gebruiken is het goed om te weten dat ze internet kunnen gebruiken. Via Bluetooth zijn ze verbonden met je smartphone. Zodra je via je wearable internet gebruikt, gaat dat dis via het Sim Only abonnement van je telefoon. Vaak valt het dataverbruik wel mee, omdat je met smartwatches bijvoorbeeld geen video’s streamt. Ook met een kleine Sim Only internetbundel kun je daarom zonder problemen een wearable nemen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling