Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Getest: Dit is de beste alles-in-1-kleurenprinter

Wat is de beste alles-in-1-kleurenprinter? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.

Met alles-in-1-printers kun je naast printen ook scannen en kopiëren. Er zijn verschillende soorten printers zoals laserprinters, LED-printers, inkttankprinters en inkjetprinters. Elk heeft zo zijn voor- en nadelen. De beste printer voor jou is afhankelijk van wat je print, hoe vaak je print en welke printkwaliteit je nodig hebt.

De Consumentenbond test printers op onder meer afdrukkwaliteit, printsnelheid en inkt- of tonerkosten. Bij alles-in-1-printers wordt ook gekeken naar scan- en kopieerprestaties. Er zijn in totaal ruim 250 printers getest die online verkrijgbaar zijn.

Bij de ruim 170 geteste alles-in-1-kleurenprinters komt een printer van Epson als Beste uit de Test. Een printer van Canon is de Beste Koop.

Beste uit de Test: Epson Ecotank ET-8500

Dit model van Epson is een inkttankprinter. Een inkttankprinter werkt als een inkjetprinter maar heeft ingebouwde inkttanks die je zelf kunt bijvullen. In het gebruik is dat veel goedkoper. Maar de printer zelf is behoorlijk duur, dus je moet wel voldoende printen om dit terug te verdienen.

De kracht van deze printer ligt bij het afdrukken van foto's. Met de meegeleverde inkt zou je ruim duizend foto's op A4-formaat kunnen printen. De printer werkt met zes verschillende kleuren inkt (cyaan, magenta, geel, grijs en twee soorten zwart). Zowel op mat papier als op fotopapier zijn de kleurenafdrukken erg mooi.

Als je vooral tekst print, kun je beter een ander model kiezen. Deze printer kan tekst redelijk goed printen, maar er zijn goedkopere modellen die dat beter kunnen.

De ET-8500 heeft verder veel opties. De printer heeft wifiverbinding, automatisch dubbelzijdig afdrukken, een extra papierlade voor fotopapier en je kunt direct afdrukken vanaf een USB-stick of sd-kaart.

Scannen doet de printer goed, maar kopiëren is niet zijn sterkste punt. De kwaliteit van kopietjes is een stuk slechter dan die van printjes.

Deze printer van Canon is net als de Epson een inkttankprinter. Deze is dus ook erg goedkoop in het gebruik, omdat je de inkttanks zelf kunt bijvullen.

Dit model is een behoorlijk stuk goedkoper in aanschaf dan de Epson. Het scoort wel iets lager, maar nog steeds goed en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt met dit model ook een behoorlijke tijd vooruit. De Canon wordt geleverd met een set inktflesjes waarmee je zo'n 2.500 pagina's kunt printen of zo'n achthonderd beeldvullende A4-foto's.

De printjes uit dit model zijn niet perfect, maar krijgen een dikke voldoende. Zowel op normaal papier als op mat of glanzend fotopapier zijn de afdrukken ruim voldoende. De Canon print gewone printjes ook best snel, maar foto's duren een stuk langer. In de test duurde het drie minuten voordat een A4-foto was geprint.

Wat betreft de opties lever je wel wat in ten opzichte van de Epson. De Canon heeft wifiverbinding, maar geen extra lade en je kunt ook niet automatisch dubbelzijdig afdrukken.

Scannen en kopiëren doet de printer goed. Vooral een foto of tekst scannen gaat ook lekker snel. Een tijdschrift scannen gaat wat langzamer. Je kunt een klein stapeltje papier in de printer neerleggen die deze dan automatisch kopieert of scant, maar dit werkt niet dubbelzijdig.

Het bijvullen van de inkttanks kan wat lastig zijn. Er kan snel een beetje inkt naast gaan, dus hou een doekje bij de hand.

In deze rubriek schrijven we wekelijks over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redactie van NU.nl en de Consumentenbond.

De Consumentenbond test jaarlijks duizenden producten, samen met gekwalificeerde technici in gespecialiseerde laboratoria in binnen- en buitenland. De producten die getest worden, worden in de winkel gekocht, zodat deze niet vooraf worden gemanipuleerd door fabrikanten.

Nieuwe modellen worden zo snel mogelijk na introductie getest. Hoe snel dat is, verschilt per product. De Beste uit de Test is het product met het beste testoordeel. Dit kan ook een wat ouder model zijn, omdat een nieuwer model lang niet altijd beter is. De Beste Koop is het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling