Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Welke iPhone kopen? Ontdek de beste iPhone voor jou

Ben jij op zoek naar een telefoon barstensvol fijne technische snufjes en een mooi jasje? Dan ben je bij Apple aan het juiste adres. De smartphones van Apple staan niet alleen bekend om hun mooie uiterlijk, maar hebben ook een sterk besturingssysteem. Maar welke iPhone is voor jou een slimme zet? Welke iPhones zijn er? Om je een beetje op weg te helpen bij het maken van je keuze, zetten we een aantal iPhones voor je op een rij.

iPhone kopen met de beste camera en snufjes? De iPhone 13
Zijn filmpjes en foto’s van goede kwaliteit voor jou dé reden om voor een bepaald model iPhone te gaan en vraag je je dus af welke iPhone de beste camera en nieuwste snufjes heeft? Dan zit je bij de nieuwste iPhone, de iPhone 13, gebakken. De 13-serie bestaande uit iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max hebben verreweg de beste camera’s en de allernieuwste technische snufjes. Niet gek ook, aangezien deze iPhone halverwege 2021 is gelanceerd. En die camera, of eigenlijk camera’s, van de iPhone 13 zijn dik in orde. Naast een normale lens heeft de iPhone ook een groothoek- en een telelens. Die laatste lens heeft een diafragma van f/1.8 en zes verschillende onderdelen met autofocus. In minder technische termen betekent dat een loepzuivere camera en een ver camerabereik. Je kunt met de iPhone 13 video’s maken in portretmodus, iets wat je eerst alleen in de fotomodus kon doen. Maar er zit ook een Apple sensor-shift op de iPhone, waardoor bewogen foto’s door jouw iPhone worden gestabiliseerd. Bonuspunt! De iPhone 12 heeft dezelfde lenzen en hetzelfde diafragma, maar de iPhone 13 presteert volgens Apple toch beter dan de 12. Dit vooral omdat de ultragroothoek iets meer details laat zien in het donker, daarnaast legt de groothoek 47% (!) meer licht vast dan de iPhone 12.

Uiteraard liegen de overige specs van de iPhone 13 er ook niet om. Want het nieuwste paradepaardje van Apple heeft ook een fijn pakketje specificaties meegekregen. De iPhone 13 heeft de allersnelste chip, een A15 Bionic. Daarnaast is het ProMotion-OLED-scherm nog helderder dan bij de 12, want met zijn 120Hz wordt je scherm nog sneller ververst, en profiteer jij van een nog levendiger en vloeiender beeld. Welke iPhone je draadloos kunt opladen? Deze! Maar dat geldt ook voor de andere modellen in dit blog.

En dan de formaten. Want ook daar is keuze in! Wil jij liever de allerkleinste iPhone 13? Dan ga je uiteraard voor de iPhone mini. Wil jij de allergrootste, dan is de iPhone 13 Pro Max iets voor jou.

iPhone kopen met het kleinste formaat? De iPhone 12 mini
Ben jij op zoek naar een kleine krachtpatser die vooral lekker handzaam is? Dan is de iPhone 12 mini de allerkleinste iPhone die je op dit moment kunt kopen. Hij is iets kleiner dan de iPhone SE (2020), ondanks dat zijn scherm wat groter is. Onderschat dit kleintje niet, want hij draait op een A14-chip, net als de overige iPhone 12-modellen, en is daardoor hartstikke snel en krachtig. Daarnaast heeft hij een heel goed OLED-scherm met HDR en True Tone, waardoor jij je filmpjes en foto’s razendsnel kunt bekijken. Mocht je je afvragen welke iPhone waterbestendig is, deze iPhone is dat!

Net als de andere modellen uit de iPhone 12-serie heeft ook de mini twee camera’s aan de achterkant van 12 megapixel, en ook de selfiecamera heeft 12 megapixel. Beide camera’s hebben ook een nachtmodus, dus ook in het donker kun je filmpjes en foto’s maken. Ondanks dat je wel het verschil zult zien met de camera’s uit de iPhone 13-serie, zal de iPhone 12 je zeker niet teleurstellen.

iPhone kopen met de beste middenweg in prijs en specs? De iPhone 11
Wil jij niet de hoofdprijs betalen en wil jij goede specs, maar hoef je niet de allernieuwste technische snufjes? Kortom: wil jij gaan voor de ultieme middenweg? Dan is de iPhone 11 iets voor jou. Deze iPhone uit 2019 zit prima in elkaar en dat bewijzen zijn specs.

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR (2018) en heeft een lekker groot 6,1-inch LCD-scherm. Het scherm heeft ook een True Tone, brede kleurweergave en Haptic Touch. Dat betekent dat je extra acties kan uitvoeren wanneer je het lang op het scherm drukt. Handig! Daarbij heeft de iPhone 11 een dubbele camera waarmee je optisch kunt zoomen en foto’s kunt maken met de wide-angle lens, waardoor je nog meer op je foto kunt vastleggen (in de breedte). En wat dacht je van de Night Mode? Hiermee kun je foto’s maken in het donker. Allemaal handige hebbedingetjes!

De iPhone 11 is ook een behoorlijk sterke jongen, want met zijn A13 Bionic-chip is de processor razendsnel. Dit betekent dat je lekker snel kunt gamen, streamen of switchen tussen je apps. Daarnaast is de iPhone 11 voorzien van een verbeterde Face ID. Je hoeft namelijk je gezicht niet meer recht voor de lens te houden, je kunt ook je gezicht scannen wanneer de telefoon plat op tafel ligt. De iPhone 11 heeft zelfs een zwemdiploma, want hij is waterbestendig. Hij kan tot twee meter onder water.

Naast zijn goede specs wil het oog natuurlijk ook wat, en juist bij de iPhone 11 kun jij je hart ophalen als het gaat over een gezellig jasje. De iPhone 11 wordt namelijk geleverd in lavendel, lichtgroen, geel, koraal en wit. Wil jij draadloos laden en een iPhone met dual sim? Dan zit je met alle iPhones in dit blog hartstikke gebakken!

iPhone kopen met de beste prijs? De iPhone SE
Wil jij een fijne iPhone, maar hoef jij niet het allernieuwste toestel te hebben en ga je liever voor de beste deal? Dan is de iPhone SE (2020) een topper die past bij jouw voorkeuren, die ook beschikbaar is in een refurbished variant. De iPhone SE wordt ook wel een mix van de iPhone 8 en iPhone 11 genoemd, omdat hij het design heeft van de iPhone 8, maar de kracht en snelheid van de iPhone 11. De iPhone SE heeft een adviesprijs vanaf €492 (voor 64 GB geheugen). Voor een iPhone is dat een prima prijskaartje! De ‘SE’ staat voor Special edition, en dat heeft alles te maken met het ‘zachte’ prijskaartje van deze budget-iPhone. De opvolger van de SE uit 2016 is de 2020-versie. Vermoedelijk komt er dit voorjaar weer een nieuwe iPhone SE op de markt, we houden dit uiteraard voor je in de gaten.

De iPhone SE heeft veel in zijn mars: een supergoede chip (A13), waardoor hij razendsnel is en soepel al jouw apps, games en filmpjes laadt. De processor is zo goed, dat deze iPhone in zijn prijsklasse zelfs een stuk sneller is dan andere smartphones in dezelfde prijsklasse. De iPhone SE is krachtig in zijn prestaties en klein in zijn formaat. Hierdoor is hij lekker handzaam en kan hij gemakkelijk in je kontzak of tas.

De camera van de iPhone SE is iets minder goed, maar voor de prijs verwacht je misschien ook niet meer dan wat je krijgt. En kan je dat verwachten voor een iPhone van deze prijsklasse? Voor een iPhone misschien niet, maar er zijn wel Android-toestellen in deze prijsklasse die een betere cameralens hebben. Zo heeft de iPhone SE een 12 megapixel lens, maar mist een groothoek- of telelens. Overdag maak je hier prima foto’s mee, maar in het donker zul je last krijgen van iets korreligere foto’s. Met een enkele camera krijg je dan wel wat fijne extra camerafuncties, zoals een portretmodus. Daarnaast is de accuduur van de iPhone SE niet de allersterkste feature van deze iPhone. Met zijn 1820 mAh-batterij gaat hij met intensief gebruik een kleine dag mee. Wil je een iets betere batterij, een tikkie betere camera én een nieuwer design met Face ID? Dan heb je al voor zo’n €100 meer een iPhone XR die aan die wensen voldoet. Verder zijn de telefoons grotendeels vergelijkbaar, dus kun je die €100 ook als jouw winst zien.

Refurbished iPhones
Wil jij een refurbished iPhone op de kop tikken? Dat is een slimme zet! Daarmee pak je de voordelen van het sterke besturingssysteem van Apple, én de voordelen van refurbished telefoons. Want je telefoon is een stuk goedkoper én volledig gekeurd voordat jij hen in handen krijgt. Bij Simyo hebben we een Telefoonshop waarbij jij naast nieuwe ook refurbished telefoons kunt shoppen. Welke iPhones je refurbished kunt kopen? Op dit moment kun je de iPhone 8 refurbished, iPhone X refurbished en iPhone SE refurbished kopen. Zit er eentje voor je tussen?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling