Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Welke Samsung-telefoon kopen? Ontdek de beste Samsung voor jou

Heb jij al je pijlen gericht op een nieuwe Samsung, maar zit je nog te dubben welk model het beste in jouw straatje past? Zie jij door de Samsung-bomen het bos niet meer? Wij snappen je struggle, want iets wat je elke dag gaat gebruiken moet wel bij je passen. Daarom helpen we je graag op weg, en hebben we het voorwerk voor je gedaan.

De Samsung met de nieuwste snufjes en beste camera kopen? Samsung Galaxy S
De Samsung Galaxy S-lijn zit al sinds 2010 bomvol met de meest high-end en luxe toestellen. Allereerst goed om te weten dat Samsung jaarlijks een nieuwe Galaxy S-reeks uitbrengt, die uit drie verschillende modellen bestaat. De meest recente serie is de Samsung Galaxy S22 (bestaande uit deGalaxy S22, Galaxy S22 Plus en de Galaxy S22 Ultra), die op 11 maart 2022 verschijnt. De Samsung Galaxy S-lijn is zoals gezegd de toplijn van Samsung. Dat betekent naast een flitsend uiterlijk ook de beste specs van alle lijnen. Zo is de Samsung Galaxy S22 Ultra op dit moment de Samsung met de allerbeste camera’s. Met aan de achterkant een ijzersterk trio lenzen van 108, 12 en 10 megapixel. Aan de voorkant heb je een 40 megapixel camera. Daarnaast krijg je een betere sensor en laser-autofocus. Kortom: elke fotograaf (in de dop) gaat hiervan kwispelen.

Maar de complete S-lijn zal je niet teleurstellen in prestaties en techniek. Wil je wel profiteren van de fijne specs van de S-lijn, maar niet de volle mep betalen? Dan kun je altijd een iets ouder model uit de S-lijn kiezen. Zoals de Samsung Galaxy S20 FE.

De Samsung met de beste middenweg in prijs en specs kopen? Samsung Galaxy A
Sla jij liever een goede én betaalbare Samsung aan de haak? Dan zit je goed bij de Samsung Galaxy A-serie. Deze Samsung-lijn staat bekend om zijn toppers in de middenklasse. De telefoons zitten qua prijs-kwaliteitverhouding hartstikke goed. Twee van de meeste recente modellen uit deze lijn zijn de Galaxy A72 en de Galaxy A52s 5G. Beide telefoons hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, maar verschillen onderling iets in prijs en specs. Maar ook de Samsung Galaxy A22 is een goede optie voor een prima smartphone uit de middenklasse.

Bij de A-lijn is het afhankelijk van je wensen of je liever iets meer betaalt voor de beste batterij, scherm en camera’s of dat je liever enkel het beste scherm wilt en een middenweg camera en batterij. Kortom: de Galaxy A-lijn zit boordevol middenweg-telefoons, alleen jij moet zelf nog de keuze maken welk onderdeel van je nieuwe telefoon jij het belangrijkste vindt.

De grootste Samsung kopen? Samsung Galaxy Note
Ben jij voorstander van groot, groter, grootst? Loop jij het liefst met de grootste telefoon op zak, zodat je e-mails, appjes en video’s op een fijn groot scherm kunt zien? Dan ben je bij de Samsung Galaxy Note aan het juiste adres. De Note heeft naast zijn giga scherm ook een fijne S-pen, waardoor je moeiteloos en snel kunt klikken en tikken. Dag gepriegel! Hallo soepel appen en mailen. Voor mensen die graag een groot scherm willen hebben (bijvoorbeeld voor hun werk of dol zijn op streamen) en die het gemak van een fijn pennetje willen hebben, vinden hun heil bij de Samsung Galaxy Notes.

De nieuwste telg uit de Note-familie is de Samsung Galaxy Note 20. Hij heeft een indrukwekkend Super Amoled-scherm, maar zijn grotere broertjes, de Note 20 Ultra heeft het nog beter voor elkaar, met een Dynamic Amoled-scherm. Op alle fronten presteert dit scherm iets beter, met ook een hogere resolutie. De Note 20 is voorlopig de laatste Note die door Samsung wordt gelanceerd, de Samsung S22 Ultra lijkt de opvolger te zijn van de Note-serie, inclusief de welbekende S-pen.

Kortom: wil jij een grote Samsung met de beste scherm-specs, waardoor je optimaal kunt profiteren van je grote display? En wil je een goede processor en een fijne S-pen? Dan kun je bij de Samsung Galaxy Note je hart ophalen.

De Samsung kopen met de laagste prijs? Samsung Galaxy M
Een smartphone met alle ditjes en datjes die bij een echte smartphone horen, maar met een zeer vriendelijk prijskaartje. Is dat precies waar jij naar op zoek bent? Kortom: wil je veel features voor weinig geld? Dan zit je goed bij de Samsung Galaxy M-serie. Deze serie is een heuse budgetlijn van Samsung, voorheen heette deze lijn de Samsung Galaxy J-lijn.

Maar welk model past het best bij jou? De nieuwste modellen op de Samsung Galaxy M-menukaart zijn de M52 en de M22. Waarbij de Galaxy M52 de duurdere van de twee is, maar dat zie je ook terug in zijn specificaties. Zijn kleinere broertje, de Samsung Galaxy M22 is iets kleiner dan de M52, en heeft een iets tragere processor, maar dat zie je dan weer terug in zijn prijs.

Kortom: ben jij op zoek naar een basic smartphone met alles erop en eraan, zonder diep in de buidel te hoeven tasten? Dan ben je bij Samsung Galaxy M aan het juiste adres. Om je een beeld te geven wat de twee nieuwste modellen kosten op het moment van schrijven: voor de M52 betaal je €349 en de M22 kost €218. Wanneer je voor een ouder model uit de M-lijn gaat betaal je uiteraard nog iets minder. De keuze is aan jou!

Een Samsung met extra innovatief design? Samsung Galaxy Z
De Koreaanse fabrikant heeft ook op het gebied van niche-telefoons heel wat in petto. Want wil jij net even iets anders dan alle categorieën die je hierboven hebt kunnen zien? Wil jij bijvoorbeeld een telefoon met een gelikt design, die je kunt vouwen of uitklappen? Dan heeft Samsung ook daar een kleine menukaart voor. Want met de komst van de Samsung Samsung Galaxy Z Flip3 is de vouwbare telefoon terug van weggeweest. Maar ook de Galaxy Z Fold3 is een bijzondere in zijn soort. Deze telefoon kun je inklappen en is het iets stoerdere broertje van de Z Flip.

Dan over de specs van de modellen, want de Samsung Galaxy Z Fold3 is een supersonische smartphone waarbij je het scherm vouwt. Wanneer je de telefoon openklapt heb je een 7,6 inch display waar je supersnel op kunt scrollen en streamen. De Snapdragon 888 processor en de 120 Hz verversingssnelheid zorgen ervoor dat je extra vloeiende beelden te zien krijgt bij het scrollen en swipen. Hij heeft een fijn trio aan camera’s van 12, 12 en 12 megapixel en een (wat magere) selfiecamera van 10 megapixel. Met zijn 4400 mAh-batterij, kan jij een dag flink appen en scrollen zonder op te laden!

En dan de Samsung Galaxy Z Flip3, deze doet denken aan de klaptelefoons uit de jaren 2000, maar dan met een flinke saus techniek van nu. Klap je de telefoon in? Dan is hij bijna twee keer zo klein als uitgeklapt. Plus, als hij dan is ingeklapt is hij heel handzaam en klein. Mocht hij uit je handen glippen, dan is hij gelukkig waterdicht tot 1,5 meter onder water. De Flip3 heeft een 6,7 inch dynamic Amoled-scherm met een fijne verversingssnelheid van 120 Hz. Dat betekent niet alleen een prachtig scherm, maar ook een scherm dat snel reageert op jouw aanrakingen. De Flip3 heeft een duo camera’s van beide 12 megapixel, en een selfiecamera van 10 megapixel. Met zijn 3300 mAh-batterij gaat hij iets minder lang mee dan de Fold3, maar kun je er alsnog lustig op los appen en streamen zonder hem snel aan de oplader te hoeven leggen.

Welke Samsung heb ik eigenlijk?
Heb je eigenlijk geen idee welke Samsung-telefoon je op dit moment zelf hebt, en wil je daarachter komen? Dat kan! Volg de volgende stappen en je krijgt direct te zien welke Samsung-telefoon je in je handen hebt.

Stap 1: Ontgrendel je Samsung
Stap 2: Open ‘Instellingen’
Stap 3: Scroll naar onderen en klik op ‘Info telefoon’
Stap 4: Nu krijg je jouw model en bijbehorend modelnummer te zien

Samsung shoppen bij Simyo
Wil jij kijken wat Simyo voor jou in petto heeft, op het gebied van Samsungs? Ontdek de Telefoonshop met de nieuwste en minder nieuwe modellen en al hun specificaties op een rij. Zit er wat voor je tussen? En heb je al een Sim Only abonnement bij Simyo? Dan kan je via Mijn Simyo je contract verlengen in combinatie met een telefoon Het enige wat je dan nog hoeft te doen is je simkaart in je nieuwe toestel stoppen. Zo gepiept!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling