Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

iPhone SE 2022, daar is-ie dan

Ruim twee jaar heeft Apple ons laten wachten op een nieuwe release van de iPhone SE, maar er komt witte rook uit de torens van de fabrikant. Het budget-paradepaardje heeft een opvolger: de iPhone SE 2022. Hoe verschilt hij van zijn voorganger (2020) en wat kun je verwachten van deze nieuwe spetter? Dat lees je in dit blog.

Nieuwe generatie, nieuwe specs
De iPhone SE hoort thuis in een nieuwe generatie smartphones. De SE is mateloos populair, omdat de meeste iPhones vrij prijzig zijn, en de SE iPhone daarentegen het budgetbroertje is. In 2016 werd de eerste SE gelanceerd, opgevolgd door de SE in 2020. Net als de meest recente releases van Apple, heeft ook de derde generatie SE genoeg in zijn mars. Vergeleken met de SE uit 2020, doet de nieuwe SE er in alles een schepje bovenop. En het belangrijkste doel van de Special Edition iPhone blijft uiteraard hetzelfde: een goede budget-iPhone met alles erop en eraan.

Razendsnelle A15-chip
Als ‘snel’ het codewoord zou zijn voor de nieuwe generatie iPhones, dan past ook de nieuwe iPhone SE perfect in dat straatje. Want de nieuwste iPhone SE heeft een A15 Bionic-chip, dit is dezelfde chip als bij de iPhone 13. Dankzij deze chip is je iPhone snel als een raket, en vlieg je van camera naar game, en van app naar WhatsApp. De vorige generatie SE (2020) heeft een A13-chip, dat is al alles behalve een langzame chip, maar deze A15-chip doet daar een flinke schep in snelheid bovenop.

Lang leve 5G-internet
We kunnen er bijna niet meer omheen: een 5G-ondersteuning. Het is dan ook geen verrassing dat ook de nieuwe SE deze internetsnelheid ondersteunt. Kortom: razendsnel surfen. Zo kun je vanuit je luie stoel, waar je ook bent, supersnel gamen, streamen of internetten. De vorige iPhone SE (2020) had deze ondersteuning nog niet, plus met de A15-chip van de nieuwe SE kan de iPhone ook daadwerkelijk goed werken op 5G.

De camera en camerafuncties
De nieuwe iPhone SE heeft op het gebied van camera’s weinig nieuws te melden. Want de iPhone heeft op papier dezelfde camera als zijn voorganger, namelijk een 12 megapixel sensor. Maar die 12 megapixel an sich zegt niet zo veel en Apple noemt het een compleet nieuw camerasysteem. Bovendien zijn er dankzij de betere processor (de A15-chip) ook extra camerafuncties beschikbaar, waardoor jij alsnog betere foto’s maakt dan bij de SE uit 2020.

Een ander opvallend cameraweetje: de SE is het enige model uit het Apple-schap waar één camera aan de achterkant zit en ook dat heeft alles te maken met het prijskaartje. Uiteraard wordt deze solo-camera wel vergezeld door extra foefjes. Zo kun je de camera in Nachtmodus zetten, Deep Fusion inschakelen of de Slimme HDR-functie en Fotografische stijlen-functie gebruiken. Exact deze functies zitten ook op het duurdere broertje van de SE, de iPhone 13.

Beeldscherm
En dan het beeldscherm, want een nieuwe SE, krijgt die dan ook een ander scherm? Het antwoord is nee. Ook de nieuwe SE heeft een 4,7-inch LCD-scherm. Net als de iPhone SE uit 2020. Dat scherm bevat snufjes als True Tone, waardoor je net iets meer uit je scherm kunt halen. Vermoedelijk heeft het scherm geen upgrade gekregen, omdat het doel van de SE een up-to-date en betaalbare smartphone is. Wanneer het scherm een flinke upgrade zou hebben, zou de prijs automatisch ook omhoog moeten.

Opslag
Wat heb je aan een nieuwe telefoon als hij om de haverklap vol zit? Precies! Deze nieuwe spetter krijgt net als zijn voorganger ook drie opslagmogelijkheden. Zo kun je kiezen uit 64 GB, 128 GB en 256 GB opslag. Dat betekent nog meer foto’s en video’s opslaan, zonder dat je continu je geheugen aan het opschonen bent.

Het design van de SE 2022
En dan - niet geheel onbelangrijk - het ontwerp van de iPhone SE. Net als bij de camera’s geldt ook hier dat er weinig nieuws lijkt te zijn toegevoegd aan het uiterlijk van de SE. De iPhone heeft net als zijn voorganger een glazen voor- en achterkant gekregen. De thuisknop met Touch ID, de schermgrootte, de ronde hoeken zijn exact hetzelfde als de SE 2020. Ook de MagSafe ontbreekt. En dan de kleuren, want daar is wel iets aan vernieuwd. De SE is verkrijgbaar in de kleuren Sterrenlicht (wit) en Middernacht (zwart) en rood.

De batterij
Ondanks dat de nieuwe iPhone dezelfde batterijduur heeft als zijn voorganger, namelijk 1821 mAh, gaat hij wel 20% langer mee dan de SE uit 2020. Dat klinkt onlogisch, maar dit is het eigenlijk niet. Doordat bij de nieuwe iPhone de A15-chip, de iOS en de overige hardware zo goed op elkaar zijn afgestemd, is de batterij misschien niet krachtiger, maar gaat hij wel een stuk langer mee. Daarnaast kun je net als bij de SE uit 2020 snelladen, waardoor je 50% kunt opladen in 30 minuten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling