Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Een goedkope telefoon? Dit zijn de 5 beste

Een mooie smartphone op de kop tikken? Dan loop je al snel in de honderden euro’s als je een blinkend exemplaar wilt met de beste specs. Maar er zijn uiteraard ook uitzonderingen. Simyo zoekt elk half jaar de beste goedkope smartphones uit die maximaal 300 euro kosten. Benieuwd welke hoogstandjes we dit keer hebben verzameld? Dat zie je hieronder.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?
Naast alle nieuwe, shiny modellen zijn er gelukkig ook steeds meer goedkope smartphones die snel zijn, een goed scherm hebben en van genoeg fijne specs voorzien zijn. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, lekker whatsappen, facebooken en mooie foto’s maken. Daarnaast ben je flexibeler als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Dan zit je namelijk niet twee jaar lang vast aan een contract, omdat je je telefoon nog moet afbetalen.

Hoe kies je de juiste smartphone?
Er zijn veel goedkope telefoons te koop. Zie er dan maar eens eentje uit te kiezen die zijn geld dubbel en dwars waard is. Je gebruikt je telefoon toch dagelijks en het is een kostbaar apparaat. Dan zit je er niet op te wachten dat hij hapert of traag in gebruik is. Maar hoe kies je een nieuwe smartphone die bij je past? Wij hebben de opties voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste goedkope smartphones van dit moment
Elke smartphone heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Als het geen vernuftig technisch hoogstandje is, dan blinkt hij wel uit in zijn prijs-kwaliteitverhouding. In de top 5 (plus 3 telefoons uit het vorige half jaar) die we voor je hebben verzameld is de één niet per se beter dan de ander, want elke telefoon is een topper in zijn hardware, maar het is maar net waar je voorkeuren liggen wat specs betreft.

Zet je schrap voor de top 5 (in willekeurige volgorde):

Samsung Galaxy A33 5G
Xiaomi Redmi Note 11
OPPO A94 5G
Realme 9i
Nokia G21
Samsung Galaxy A33 5G: een nieuweling met veel in zijn mars

De succesvolle A-serie van Samsung heeft er sinds kort een familielid bij. Naast de A53 is ook de A33 een gloednieuwe nieuwe Galaxy in het schap. Hij is het iets goedkopere broertje van de A53, maar heeft heel wat in zijn mars. Met zijn € 312 is deze nét een tikkie duurder dan € 300, maar deze smartphone is die paar extra euro’s zeker waard. Want de Samsung Galaxy A33 5G heeft flink wat power, dat komt door zijn huisgemaakte Samsung-processor: de Exynos 1280. Deze krachtpatser zorgt ervoor dat je lekker vloeiend kunt scrollen én minder snel een oververmoeide batterij hebt.

En dan de camera’s. Want met zijn hoofdcamera van 48 megapixel, een 8 megapixel groothoekcamera, een 5 megapixel macrolens én 2 megapixel dieptesensor schiet je de mooiste kiekjes. Oh, en ook aan goede selfies geen gebrek. Met de 13 megapixel selfiecamera sta je altijd picobello op de foto. Dat alles bekijk je op een 6,4 inch Amoled Full HD +-scherm. Met een fijne 90Hz ververssnelheid wissel je soepel tussen verschillende schermen, en zien de kleuren er heel levendig uit. Dankzij zijn sterke 5000 mAh-batterij gaat je telefoon lekker lang mee zonder opladen (lees: tot wel twee dagen!). Ben je niet actief? Dan gaat hij automatisch in de spaarstand.Conclusie: veel fijne specs voor een zachte prijs.

De belangrijkste eigenschappen van de Galaxy A33 5G:

6,4 inch Amoled Full HD +-scherm
Samsung Exynos 1280-processor
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48,8, 5, 2 en 13 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 12 besturingssysteem
Prijs op 17 mei 2022: € 312 in combinatie met een Simyo-abonnement (Tip: Bij Simyo shop je de Samsung Galaxy A53 5G t/m 6 juni 2022 voor € 312, normaal kost deze € 360.)
Xiaomi Redmi Note 11: sterke accu, snelle processor

Een fijne, betaalbare én kwalitatief goede smartphone. Dat is de Xiaomi Redmi Note 11. Dankzij zijn zuinige Snapdragon 680-processor kun jij lekker snel al je dagelijkse apps openen en zwaardere apps tegelijk gebruiken zonder dat je telefoon traag wordt. Ben je fan van games en speel die je graag op je smartphone? Dan is de processor wellicht niet snel genoeg. Met zijn stevige accu van 5000 mAh-batterij kom je in ieder geval aan het einde van de dag nooit zonder batterij te zitten. Da’s mooi meegenomen!

Met zo’n fijne telefoon wil je natuurlijk ook goede foto’s kunnen maken. Ook daarvoor ben je bij de Xiaomi Redmi Note aan het juiste adres, hij heeft vijf camera’s aan boord. Met zijn hoofdcamera van 50 megapixel, ultragroothoeklens van 8 megapixel en zijn 2 megapixel macrocamera (en dieptesensor) schiet jij prima kiekjes. De selfielens is voorzien van een 13 megapixel sensor, waarmee je fijne selfies kunt schieten.

En dan het display. Want de Xiaomi heeft net als zijn voorganger (de 10) een 6,43 inch Oled-scherm. Hiermee zie je goed contrasten, levendige kleuren en mooie diepe zwarttinten. Met zijn verversingssnelheid van 90Hz kun je lekker soepel kijken en krijgen de kleuren nog meer pit.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Redmi Note 11:

6,43 inch-Oled-scherm
Snapdragon 680-processor
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 50, 8, 2, 2 en 13 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 17 mei 2022: € 216 in combinatie met een Simyo-abonnement
OPPO A94 5G: alles wat je nodig hebt, lekker handzaam

OPPO heeft met de A-reeks een lijn speciaal voor middensegment-smartphones. Onderling verschilt de A-reeks her en der in specs, maar qua prijs zijn ze over het algemeen vrij zacht. Zo ook de OPPO A94 5G. Deze heeft een adviesprijs van € 349, maar kost in combinatie met een Simyo-abonnement slechts € 288! De A94 5G heeft heel wat fijne specs in petto voor iedereen die wél de fijnste gemakken van een smartphone wilt, maar niet de allernieuwste of flashy specs hoeft te hebben.

En over die specs gesproken, om te beginnen bij zijn uiterlijk: hij heeft een kleurrijk jasje en is lekker licht en handzaam. Kortom: fijn in gebruik! Ook kijkend naar het scherm kom je niet van een koude kermis thuis. Met een 6,43 inch Super Amoled-scherm zit je gebakken. Hiermee kun je de mooiste felle kleuren goed zien, en de contrasten zijn oneindig. Wel heeft het scherm een vrij lage verversingssnelheid, waar veel telefoons in deze prijsklasse inmiddels op 90 Hz zitten, houdt de A94 het bij 60 Hz, maar daar merk je in de praktijk weinig van.

Foto’s maken? Met de 16 megapixel selfiecamera zet je jezelf loepzuiver op de kiek. Maar ook de 48 megapixel hoofdcamera, de 8 megapixel groothoeklens, 2 megapixel macrocamera en de 2 megapixel portretcamera zijn een sterk viertal om fijne foto’s mee te schieten. En die wil je natuurlijk ook veilig kunnen opslaan. Met een ruime 128 GB opslaggeheugen heb je genoeg plek. Kortom: dit is een fijne middenklasser waar je op kunt multitasken met alle basic-specs van een moderne smartphone.

De belangrijkste eigenschappen van de OPPO A94 5G:

6,43 inch Super Amoled-scherm
MediaTek 5G Dimensity 800U-processor
8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48, 8, 2, 2 en 16 megapixel
4310 mAh-batterij
Wordt geleverd met besturingssysteem ColorOS 11.1 (gebaseerd op Android 11)
Prijs op 17 mei 2022: € 288 in combinatie met een Simyo-abonnement
Realme 9i: basic maar beest van een batterij

De Realme 9i is familie van de Realme 9 Pro en de Realme 9 Pro Plus. De 9i is in dit gezelschap het goedkopere broertje van de drie. Met een fijn LCD-display en een verversingssnelheid van 90Hz, kijk je op goede kwaliteit een filmpje, snuffel je langs je apps of scroll je door je sociale media. Onder de motorkap van de Realme 9i zit een Snapdragon 680-chip, helaas zonder mogelijkheid voor 5G. Wel kun je kiezen uit een 4 GB of 6 GB werkgeheugen en krijg je 64 GB of 128 GB opslaggeheugen.

Deze basic smartphone heeft een groot pluspunt: zijn batterij. Met een fijne 5000 mAh-batterij kun je zo’n twee dagen je telefoon gebruiken zonder hem op te laden. Ben jij een fanatieke smartphonegebruiker? Dan red je het waarschijnlijk 1,5 dag zonder opladen. Voor een telefoon van deze prijsklasse is deze batterij een absoluut pluspunt. Hoera!

Met die fijne batterij op zak wil je natuurlijk ook lekker kunnen filmen en foto’s maken. De telefoon heeft een hoofdcamera van 50 megapixel en twee extra camera's van 2 megapixel per camera. Dat zorgt ervoor dat je misschien niet de allerbeste kiekjes schiet, maar daar krijg je dan wel een (vrij goede) 16 megapixel selfiecamera bij. Kortom: prima basics!

De belangrijkste eigenschappen van de Realme 9i:

6,6 inch LCD-scherm
Qualcomm Snapdragon 680-processor
4 GB (of 6 GB) werkgeheugen en 64 GB (of 128 GB) opslaggeheugen
Camera met 50, 2 en 2 megapixel en 16 megapixel selfiecamera
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11
Prijs op 17 mei 2022: vanaf € 206
Nokia G21: flink scherm en sterke accu

Nog een topper van een budgetsmartphone: de Nokia G21. De Scandinavische fabrikant heeft in deze budgettelefoon zoveel mogelijk goede specs gestopt. Om te beginnen met de topper van een batterij. Met de 5050 mAh-batterij kan jij ruim drie dagen zonder opladen. Wil je deze nog een tandje extra oprekken? Dat kan ook! Met de Super Battery Saver-modus verleng je de accuduur zodra je telefoon merkt dat jij teveel energie verbruikt gaan de apps op de achtergrond in pauze-modus.

Met die accu kun je optimaal genieten van het grote scherm. De Nokia G21 is namelijk voorzien van een ruim 6,5 inch-scherm, met een ververssnelheid van 90Hz. Je kunt dus niet alleen op groot scherm al je apps, video’s en social media bekijken, je scherm laadt ook nog eens heel erg snel waardoor je lekker vloeiend kunt switchen van app naar video.

Die video’s en foto’s kun je maken met een 50 megapixel hoofdcamera, een 2 megapixel macrolens en een 2 megapixel dieptesensor. Selfies kun je schieten met een 8 megapixel selfiecamera. In dit rijtje is enkel de 50 megapixel hoofdcamera een camera waar je in het gebruik écht iets aan hebt als het aankomt op kwaliteit. Maar de Nokia G21 geeft je voor een adviesprijs vanaf €180 al heel wat. Kortom: wil je een groot scherm en grote accu, dan is dit je nieuwe smartphone. Vind je de camera’s belangrijker? Dan kun je beter uitwijken naar een andere topper uit dit lijstje.

De belangrijkste eigenschappen van de Nokia G21:

6,5 inch-scherm
Unisoc T606-processor
4 GB werkgeheugen en 128 opslaggeheugen
Camera met 50, 2 en 2 megapixel en 8 megapixel selfiecamera
5050 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11
Prijs op 17 mei 2022: vanaf € 180

De 3 beste goedkope telefoons uit de 2e helft van 2021
Naast de allernieuwste goedkope smartphones, serveren we je graag de drie beste smartphones uit ons vorige artikel - de 2e helft van 2021. Een half jaar later zijn deze toptelefoons nog steeds hartstikke de moeite waard. En sommigen zijn zelfs een tikkie goedkoper geworden.

De beste drie van een half jaar geleden:

Samsung Galaxy A22
OPPO A74 5G
Xiaomi Redmi Note 10S
Samsung Galaxy A22 5G: Steengoed scherm én krachtige processor

Uit de succesvolle A-serie hoort in dit rijtje uiteraard de Samsung Galaxy A22 thuis. Bij deze smartphone is overduidelijk gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je profiteert namelijk van steengoede specs, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Met het 6.6 inch FHD+ Infinity V-display kun je haarscherp je foto’s en filmpjes bekijken, en ook nog eens heel snel. Dit dankzij de 90Hz verversingssnelheid.

Naast foto’s en filmpjes bekijken kun je ook prachtige kiekjes schieten. Want de camera’s op deze Galaxy liegen er niet om. Met de 48 megapixel hoofdcamera, de 5 megapixel ultragroothoeklens en de 2 megapixel dieptecamera krijg je álle mogelijkheden om goede plaatjes te schieten. Deze kun je ook naar hartenlust opslaan als je wilt, want er is genoeg ruimte! De Samsung Galaxy A22 heeft namelijk 64 GB opslag (uitbreidbaar tot 1 TB met een micro SD-kaart). Je hoeft je tussen het appen, filmen en streamen door trouwens geen zorgen te maken over je batterij. Want met een 5000 mAh-batterij op zak hoef je pas na een volle dag volop gebruik je telefoon op te laden.

De belangrijkste eigenschappen van de Galaxy A22 5G:

6.6 inch FHD+ Infinity V-display
MT6833 processor: 2.0 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar tot 1 TB)
Camera met 48, 5, 2 en 8 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 17 mei 2022: € 192 in combinatie met een Simyo-abonnement
Oppo A74: haarscherpe foto’s en goed beeldscherm

Als het aan Oppo ligt dan krijg jij voor een prima prijskaartje een steengoede smartphone in handen. Want de specs van de Oppo A74 5G liegen er niet om. Zo krijg je bij het nieuwste Oppo-exemplaar een zeer goede batterij van 5000 mAh, dat goed is voor in ieder geval een volle dag flink telefoongebruik. Je batterij gaat dus wel even mee! De Oppo A74 is net als zijn broertje A94 voorzien van Android 11 en is klaar voor het supersnelle 5G.

Is plaatjes schieten helemaal jouw ding? Dan kom je ook hier niets tekort. Want het toestel bevat vijf camera’s. De selfiecamera heeft 16 megapixel, en de hoofdcamera 48 megapixel, de ultra wide camera 8 megapixel en de macro camera 2 megapixel én als kers op de taart een zwart-wit-camera van 2 megapixel. Daarnaast kun je ook kiezen uit het design: past blauw of zilver beter bij jou?

De belangrijkste eigenschappen van de Oppo A74:

6.5 inch LCD FHD+ display
Adreno 619 processor: 2.0 GHz
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48, 8, 2 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 17 mei 2022: Nu tijdelijk € 168 euro in combinatie met een Simyo abonnement
Xiaomi Redmi Note 10S: oerkrachtige processor en dito batterij
Wil jij de mooiste kiekjes schieten? Met de 48 megapixel standaard camera kun je overdag goed fotograferen. Met de groothoeklens kun je nóg meer van de omgeving vastleggen. Al je video’s en foto’s kun je prima kwijt op het opslaggeheugen van de smartphone. Deze is 128 GB. Al je foto’s en filmpjes terugkijken of lekker lui een serie streamen? Met het 6.4 inch Full HD-scherm zie je alle details haarfijn op je beeldscherm.

De belangrijkste specificaties van de Xiaomi Redmi Note 10S:

6.4 inch Full HD-scherm
MediaTek Helio G95 processor
6 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen
Camera met 48, 8, 2 en 2 megapixel
5000 mAh-batterij
Wordt geleverd met Android 11 besturingssysteem
Prijs op 25 oktober 2021: vanaf 199 euro
Oude telefoon verkopen? Simyo verhuist met je mee
Sta jij op het punt om je huidige telefoon in te ruilen voor een gloednieuwe smartphone? Spannend! Wellicht heb je een goede telefoon gevonden in het lijstje hierboven. Hoe dan ook, welke telefoon je ook kiest jouw Sim Only abonnement verhuist gewoon met je mee. Je bundel aanpassen omdat je nóg meer wilt gaan internetten? Dat kan. Ga naar Mijn Simyo of de Mijn Simyo app.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling