Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OnePlus 7 en 7 Pro gelanceerd: alles over hun ‘specs’ en prijs

Flagship killers, zo noemt OnePlus zijn toptelefoons. Smartphones met de beste hardware, maar dan voor een scherpe prijs. Ja, de nieuwe OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro zijn minder duur dan de topmodellen van concurrenten. Maar veel scheelt het niet meer. Wij praten je bij over alles rondom deze nieuwe telefoons!

Even kennismaken: dit zijn de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro
oneplus 7 en oneplus 7 proOnder smartphoneliefhebbers is OnePlus al een aantal jaar een gevestigde naam. In 2014 was het merk in één klap bekend toen het de OnePlus One uitbracht. Een smartphone met de specificaties van een absoluut topmodel, maar dan voor minder dan de helft van de prijs: 300 euro.

Nu brengt het de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro uit. Met als motto: go beyond speed. Nog steeds met de best mogelijke hardware, maar niet meer zo goedkoop als eerst. Ze komen uit voor een adviesprijs vanaf 550 en 700 euro en zijn daarmee nog wél iets betaalbaarder dan bijvoorbeeld de Huawei P30 en Samsung Galaxy S10 bij lancering. Toch lijkt de Chinese fabrikant niet meer de prijsvechter van weleer te zijn. Het brengt de ‘gewone’ 7 uit in de geest van de prijsvechtersmentaliteit waarom het bekend staat. Met de duurdere 7 Pro wil het demonstreren wat het in zijn mars heeft.

OnePlus 7
OnePlus 7
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 Pro
OnePlus 7 ‘specs’: dit is de hardware van de twee telefoons
Minder scherpe prijs of niet: de OnePlus 7 en 7 Pro zijn nog steeds hartstikke interessante telefoons. Tijd om ze met je door te nemen!

Design: notch en notchloos
oneplus 7 design notch en randloosDe notch verdwijnt. Of toch niet? Met het ontwerp van de nieuwe telefoons heb je keuze uit twee smaken. De standaard OnePlus 7 heeft ‘gewoon’ een inkeping met daarin de selfiecamera. De 7 Pro… die heeft wel iets héél bijzonders. Een selfiecamera die verstopt zit in de telefoon en alleen omhoogschuift als je hem nodig hebt. Leuk speeltje!

Wat betreft het ontwerp voldoen de twee telefoons aan de verwachting van een topmodel. Zo zijn de randen heel dun, zodat de voorkant zoveel mogelijk uit scherm bestaat. Hierbij is de Pro-variant door zijn uitschuifbare selfiecamera iets randlozer dan de gewone ‘7’. Qua gebruikte materialen stellen de telefoons ook niet teleur: ze zijn gemaakt van glas en aluminium. Hierdoor voelen ze stevig en chique aan.

Scherm: verschillende smaken OLED
oneplus 7 oledOok wat betreft het scherm heb je keuze uit twee smaken. De OnePlus 7 heeft een OLED-scherm van 6,41 inch met een Full HD+-resolutie van 2340×1080 pixels. Het scherm van de Pro-variant is met 6,67 inch groter. Net als de resolutie, want hij heeft een Quad HD+-resolutie van 3120×1440 pixels. Dit betekent dat je in een hogere kwaliteit bijvoorbeeld video’s kijkt. Overigens is er nog een belangrijk verschil: de schermverversing is bij de Pro 50% sneller en dat zorgt voor een soepelere kijkervaring. Het scherm van de OnePlus 7 Pro is beter, maar ook dat van de gewone telefoon is al van een zeer hoog niveau. Aan jou de keuze of je daar 150 euro extra voor overhebt!

Supersnel in gebruik dankzij krachtige hardware
oneplus 7 specsDan de hardware, waar OnePlus altijd in uitblinkt en niet op bespaart. In het belangrijkste zijn de telefoons hetzelfde en dat is de processor. Ze hebben allebei de Snapdragon 855-processor, dat de krachtigste smartphoneprocessor van 2019 is. Met een maximale kloksnelheid van 2,84 GHz starten apps dankzij deze processor met acht kernen direct op.

Andere verschillen in hardware zijn er wel en die zitten ‘m in het werkgeheugen en de opslagcapaciteit. Een overzicht:

Bij de OnePlus 7 kies je tussen 6 GB werkgeheugen met 128 GB opslag of 8 GB werkgeheugen met 256 GB opslag
Bij de OnePlus 7 Pro kies je tussen 6 GB werkgeheugen met 128 GB opslag, 8 GB werkgeheugen met 256 GB opslag of 12 GB werkgeheugen met 256 GB opslag
De imposante extra’s van de OnePlus 7 telefoons
oneplus 7 pro cameraOp cameragebied blijft OnePlus niet achter op de concurrentie. Beide nieuwe telefoons schieten foto’s in maximaal 48 megapixel, waarmee je ongekend veel details vastlegt. De OnePlus 7 heeft ter aanvulling nog een 5-megapixelcamera, de OnePlus 7 Pro zelfs een 16- én 8-megapixelcamera. Selfies schieten de telefoons allebei in 16 megapixel, waarmee ze qua camerahardware zeer compleet zijn.

Andere bruikbare extra? De grote batterij van de telefoons: 3700 mAh in de 7, 4000 mAh in de 7 Pro. Ook hebben beide toestellen een vingerafdruksensor en draaien ze op Android 9 Pie.

Wat zijn de verschillen tussen de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro?
Er zijn dus wat verschillen tussen de telefoons. Hieronder zie je precies welke dat zijn!

OnePlus 7 OnePlus 7 Pro
Dikte 8,2 millimeter 8,8 millimeter
Gewicht 182 gram 206 gram
Schermtype Optic AMOLED Fluid AMOLED (snellere schermverversing)
Schermresolutie Full HD+: 2340×1080 pixels Quad HD+: 3120×1440 pixels
Werkgeheugen 6 of 8 GB 6, 8 of 12 GB
Camera’s 2: 48 en 5 megapixel 3: 48, 16 en 8 megapixel
Selfiecamera 16 megapixel 16 megapixel (uitschuifbaar)
Batterij 3700 mAh 4000 mAh
Prijs Vanaf 550 euro Vanaf 700 euro

Wel goed, niet goedkoop: zo koop je slim een dure telefoon
dure nieuwste telefoon kopenExperts van sites als Tweakers zijn het erover eens: de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro behoren tot de beste telefoons van 2019. Ze zijn weliswaar duur, maar bieden tóch waar voor hun geld. Overweeg jij een toptelefoon als de nieuwe OnePlus te kopen voor bij je Sim Only abonnement? In dit blog geven we tips voor het kopen van de nieuwste telefoons. Op die manier ga je bijvoorbeeld geen lening aan, hou je je maandelijkse telefoonrekening laag en heb je tóch dat toptoestel dat jaren met je Sim Only abonnement meegaat.

Wanneer zijn de OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro te koop?
oneplus 7 en oneplus 7 te koopDe OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro zijn nu te koop in Nederland. Ook via internet. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende varianten en kleuren als ‘Mirror Gray’, ‘Almond’ en ‘Nebula Blue’. Als je moest kiezen: voor welke nieuwe telefoon ga jij?

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling