Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Amazon schakelt drones in om pakjes te leveren

Amazon lanceert een nieuwe bezorgdienst Prime Air waarmee klanten hun bestellingen door een drone kunnen laten leveren.

Amazon gaat een experiment met drones opzetten in het bescheiden stadje Lockeford in de staat Californië. Consumenten die shoppen bij de webshop zullen later dit jaar bij bepaalde producten de bezorgoptie ‘Prime Air’ zien staan. Duiden ze deze optie aan, dan zal een drone hun pakje tot aan hun voordeur brengen, zonder tussenkomst van een menselijke koerier.

Lees ook: Amazon Prime Day gaat door in juli

Amazon Prime Air: drones als koeriers
Het Prime Air-project ging gepaard met jarenlange voorbereidingen. Amazon ontwikkelde de drones binnenshuis om ze van een uitgebreid detectiesysteem te voorzien. Dat is ook nodig, want op hun route kunnen de drones heel wat obstakels tegenkomen, zowel in de lucht als wanneer ze de pakjes afleveren. Als ze de sensoren een obstakel detecteren, zal de drone autonoom een andere route nemen om een botsing te vermijden. Hebben ze het juiste adres bereikt, dan zakken ze af tot een veilige hoogte om het pakje te droppen en vliegen ze weer weg.

Amazon verkreeg in 2020 al de nodige toestemming van de Amerikaanse luchtvaarautoriteit om drones in te zetten als koeriers. Tijdens de coronapandemie belandde het project op de achtergrond, maar nu is Amazon klaar om zijn drones in de praktijk te testen. Ze zullen de feedback van hun klanten in Lockeford gebruiken om eventuele verbeteringen aan de drones aan te brengen alvorens ze breder te gebruiken. In totaal ontwikkelde Amazon meer dan twee dozijnen prototypes van koerierdrones. Hier toont Amazon enkele dronemodellen die ze willen gebruiken.

Logistieke puzzel
De e-commercegigant is ervan overtuigd dat drones het ontbrekende stuk zijn om de logistieke puzzel op te lossen. Amazon heeft er een teleurstellend kwartaal opzitten; stijgende transportkosten remmen de groei van de webshop af. Drones op grote schaal gebruiken kan een kostenefficiënter en sneller alternatief bieden voor werken met koeriersbedrijven.

Het is nog niet zeker of Amazon op termijn ook plant drones te gebruiken in Europa. Menselijke koeriers hoeven ook niet onmiddellijk te vrezen voor hun baan; veel producten zijn nu eenmaal nog te groot, te zwaar of te fragiel om door een drone te laten vervoeren.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling