Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Fairphone lanceert Easy-abonnement: huur een Fairphone 4

Fairphone gaat in Nederland een nieuwe abonnementsdienst Easy lanceren: consumenten kunnen voor een vast bedrag een Fairphone 4 huren.

Fairphone Easy biedt de optie tussen vier verschillende formules, van 3 tot 60 maanden. Voor een periode van 3 maanden betaal je 34 euro per maand om een Fairphone 4 te huren, voor 12 maanden kost dat je 29 euro per maand, 36 maanden 24 euro per maand en het plan van 60 maanden heeft de laagste prijs van 21 euro per maand. Bij afsluiten van het abonnement moet je ook een borg van 90 euro geven die je krijgt terugbetaald wanneer je de smartphone aan het einde van de huurperiode weer inlevert. Dit zit inbegrepen in je abonnement:

Fairphone 4 (8/256 GB)
Beschermhoesje
Screenprotector
Reparaties
Circulaire economie
De abonnementsdienst past perfect in de duurzame missie van Fairphone. De Nederlandse smartphonefabrikant zet zich in om de levensduur van smartphones te verlengen. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten gemiddeld twee tot drie jaar dezelfde smartphone gebruiken. Gaat die stuk of kopen ze een nieuwe smartphone, dan belandt het oude toestel vaak op de stort. Dat wil Fairphone veranderen door een circulair model te hanteren en oudere toestellen een tweede leven te geven.

Die filosofie zit ook ingebakken in het Fairphone Easy-abonnement. Is een onderdeel kapot, dan hoef je geen kosten te betalen voor de reparatie. Blijkt jouw smartphone toch niet meer te herstellen krijg je een nieuwe Fairphone 4 ter beschikking. Fairphone zorgt er dan voor dat de smartphone op de juiste manier gerecycleerd wordt. Wie zorgvuldig omgaat met het geleende toestel, krijgt korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Na één jaar zonder brokken krijg je elke maand 2 euro korting, na twee jaar 4 euro en na drie jaar 8 euro.

Na de huurperiode lever je je Fairphone 4 weer netjes in. Je toestel krijgt dan een oplapbeurt en wordt aan een volgende huurder gegeven, of de nog bruikbare onderdelen worden zorgvuldig verwijderd zodat ze nog kunnen gebruikt worden om beschadigde toestellen mee te repareren.

Als je vandaag een Fairphone 4 nieuw zou willen aankopen, betaal je daar 579 euro voor. Dat komt overeen met de smartphone 28 maanden huren aan de laagste abonnementsprijs. Na een huurperiode van 60 maanden zou je uiteindelijk 1.260 euro voor het toestel betaald hebben; daar heb je een iPhone 13 Pro Max met 128 GB interne opslag voor. Ook met de genoemde korting zal je na 60 maanden ver boven de vraagprijs uitkomen. De meest economische optie is het dus niet over een langere termijn; het ecologische verhaal zal consumenten over de streep moeten trekken.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling