Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Philips Hue krijgt railverlichting en functie voor 'zonsopkomst'

Philips Hue-maker Signify heeft weer een aantal nieuwe slimme lampen aangekondigd, waaronder een flexibel nieuw railsysteem dat aan het plafond of aan de muur kan worden bevestigd.

De nieuwe Hue Perifo-lijn is een modulair railsysteem. Gebruikers kunnen het naar eigen inzicht bevestigen aan het plafond of aan de muur. Vervolgens kunnen er verschillende soorten lampen op elke plek op de rails worden geklikt, waaronder richtbare spotjes, hanglampen en lichtbalken.

De lampen kunnen op elke plek op de rails worden geklikt en worden dan automatisch van stroom voorzien, er is capaciteit voor tientallen lampen. De rails kan tot 15 meter lang worden en er zijn ook hoeken beschikbaar. Perifo wordt geleverd met een stekker of centraaldoos-aansluiting.

Op zijn site heeft Signify een programma waarmee consumenten zelf een systeem op maat kunnen samenstellen. Hue Perifo is vanaf het eind van de zomer verkrijgbaar vanaf 49,99 euro, met prijzen die kunnen oplopen tot 599,99 euro afhankelijk van de set die gebruikers kopen. Lampen en onderdelen zullen ook per stuk verkrijgbaar zijn.

Nieuwe scèneknop met dimmer
Verder heeft Signify een nieuwe dimknop. De nieuwe Tap dial switch is de opvolger van de oudere Tap switch. Ook deze knop is rond, kan magnetisch aan de muur worden bevestigd en bevat vier knoppen.

Met die knoppen kan tussen scènes worden gewisseld, nieuw is de draaibare ring rond de rand waarmee het licht kan worden gedimd. De nieuwe Philips Hue Tap dial switch is nu verkrijgbaar in matzwart of wit voor 49,99 euro.

Nabootsen zonlicht
De Philips Hue-app krijgt ook de mogelijkheid om de zonsopkomst nauwkeuriger na te bootsen. Daarvoor worden de nieuwe gradient-lampen van Hue gebruikt. Die lampen kunnen niet alleen één egale kleur weergeven, maar ook een kleurverloop tussen bijvoorbeeld geel en blauw. Dat oogt als de zonsopkomst en gebruikers kunnen straks zelf kiezen hoe lang, hoe fel en met welke kleuren de virtuele zon via hun Hue-lampen opkomt

Die gradient-functie zit onder meer in de recente versie van de Signe-lampen. Die zijn er al in het wit, en komen nu ook beschikbaar met een eikenhouten voet, zowel als tafellamp van 239,99 euro en als vloerkamp van 349,99 euro.

Ook nieuw is de Hue Go draagbare tafellamp. Dit lampje kan worden opgeladen op een laadplatform en vervolgens worden opgepakt voor elders in en om het huis. De lamp is spatwaterdicht en heeft afhankelijk van het gebruik een batterijduur van 6 tot 48 uur. De draagbare lamp kost 149,99 euro en is vanaf het eind van de zomer beschikbaar.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling