Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Xiaomi kondigt Mi Smart Band 7 Pro aan met ingebakken GPS en NFC

Nadat de Mi Smart Band-serie jarenlang bestond uit échte activiteitentrackers, trekt Xiaomi met de Mi Smart Band 7 Pro meer op richting smartwatches.

Xiaomi staat al jaren bekend om zijn goedkope Mi Smart Band-wearables. Voor nog geen 60 euro is het daarmee mogelijk om sportactiviteiten bij te houden en je slaappatroon in te kunnen zien. Veel informatie kan het scherm op de reguliere Mi Smart Band – door zijn nauwe beeldverhouding – niet weergeven. Xiaomi’s aanstaande Mi Smart Band 7 Pro brengt daar verandering in met een breder scherm. Hierdoor lijkt de Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro meer op een reguliere smartwatch.

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro
Een eerste blik op de specificatielijst van de Mi Smart Band 7 Pro doet vermoeden dat het verschil tussen de Pro en non-Pro versie relatief klein is. Het scherm op de Smart Band 7 heeft bijvoorbeeld een 1,62 inch diagonaal, terwijl dit 1,64 inch is op de Pro-variant. Diagonaal zegt echter niet alles; Xiaomi maakt op de Smart Band 7 Pro namelijk gebruik van een bredere 15:9-beeldverhouding. Op de Mi Smart Band 7 heeft het scherm nog een veel langere 23:9-verhouding. Hierdoor is de behuizing op de 7 Pro, die volledig is opgetrokken uit plastic, in de breedte gegroeid van 20,7mm naar 28,8mm.

Net als zijn voorganger heeft het scherm een always-on modus en is er een lichtsensor aanwezig om de helderheid van het OLED-paneel automatisch te kunnen aanpassen. Onderhuids heeft Xiaomi de smartwatch verder een batterij van 235 mAh meegegeven. Ter vergelijking, in de Mi Smart Band 7 (non-Pro) zat nog een 180 mAh exemplaar. Op de batterij moet de activiteitentracker het ongeveer 12 dagen volhouden. Voor het opladen hoeven gebruikers slechts één uur uit te trekken.

Uiteraard zijn er ook de nodige sportfuncties aanwezig op de Smart Band 7 Pro. Zo vind je onder op het horloge de hartslagsensor met de mogelijkheid om zuurstofmetingen in het bloed uit te voeren. Verder zijn GPS en NFC voortaan standaard aanwezig op de activiteitentracker. Hierdoor hoeft men geen smartphone meer mee te dragen om GPS-gegevens te verzamelen tijdens sportactiviteiten. In hoeverre Xiaomi deze functies ook in Europa beschikbaar stelt, is onbekend. Op dit moment zijn enkel de details van de Chinese variant van de Mi Smart Band bekendgemaakt.

Bijna tweemaal zo duur
Xiaomi brengt de Mi Smart Band 7 Pro in China op de markt voor 399 yuan, omgerekend 57 euro. Voor de Mi Smart Band 7 rekent het bedrijf in China omgerekend 35 euro aan; bijna een verdubbeling in prijs dus. Of de Pro-variant in Europa eveneens bijna verdubbelt in prijs ten opzichte van zijn non-Pro broer – die hier 60 euro kost – zal later moeten blijken. Wanneer en of Xiaomi van plan is de Mi Smart Band 7 Pro in Europa te lanceren is niet bekend.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling