Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

‘Samsung lanceert de Galaxy Z Flip 4 en Z Fold 4 op 10 augustus’

Liefhebbers van de vouwbare Samsung-smartphones kunnen zich gaan klaarmaken voor de lancering van de Z Flip 4 en Z Fold 4. Daarnaast zou Samsung zijn Galaxy Watch-serie een refresh geven.

Samsung is klaar voor het feest. Zijn eerstvolgende Unpacked lanceringsevenement vindt plaats op 10 augustus, blijkt uit een afbeelding op het Twitteraccount van geruchtenmaker Evan Blass. De afbeelding bevat, zoals we van Samsung gewoon zijn, weinig details over de aanstaande toestellen. Op de achtergrond zien we enkel een opengeklapte vouwbare smartphone. Gezien de vorm van de telefoon, gaat het vermoedelijk om de aanstaande Galaxy Z Flip 4.

Unpacked-lancering op 10 augustus
Naast de Galaxy Z Flip 4 wordt verwacht dat Samsung ook de Galaxy Z Fold 4 zal lanceren. Van beide smartphones lekte in mei renders uit, waarop steeds een bekend design te zien was. Ook intern is de voorbije maanden weinig aangepast. Zowel de Z Flip 4 als Z Fold 4 krijgen dezelfde batterijen en – op het coverscherm van de Z Flip 4 na – dezelfde schermen aan binnen- en buitenkant als verleden jaar. Qua specificaties zien we wat we mogen verwachten van high-end smartphones. Beide Z-serie telefoons gebruiken de nieuwste Snapdragon 8+ Gen 1-chipset.

Tijdens het Unpacked-evenement zal Samsung naar verwachting verder de Galaxy Watch-reeks van een update voorzien. Mogelijk introduceert Samsung de Galaxy Watch 5 en Watch 5 Pro. De Classic-naam keert niet terug en heet simpelweg de Galaxy Watch 5 Pro, terwijl de Watch 5 als opvolger zal dienen voor de Galaxy Watch 4. Een belangrijke vernieuwing is dat de smartwatches voortaan met 10 watt opgeladen kunnen worden. Verder worden de horloges met Wear OS 3.5 en One UI Watch 4.5 geleverd.


Tot slot zal Samsung Unpacked op 10 augustus dienen als lanceringsevenement van de Galaxy Buds Pro 2. Precieze vernieuwingen voor de volledig draadloze oortjes van Samsung zijn ons niet bekend. Wel lekte eerder via Twitter uit dat de Buds Pro 2 in drie kleuren verschijnen – Zenith White, Zenith Bora Purple en Zenith Graphite.

Verkrijgbaar vanaf 26 augustus
Pre-orders voor onder andere de Galaxy Z Flip 4 en Galaxy Z Fold 4 openen op 10 augustus. Vanaf 26 augustus moeten de producten breed verkrijgbaar zijn, meldde Jon Prosser eerder. Tegen welke prijs Samsung de vouwbare telefoons, smartwatches en de draadloze oortjes lanceert, is nog onbekend.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling