Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit zijn de beste Chromebooks van het moment

Naast Apple en Microsoft maakt ook Google zijn eigen software voor laptops. Deze Chromebooks draaien bijna volledig op het web en zijn razendsnel. We zetten de beste modellen van dit moment op een rij.
Door: BestGetest
Dit is een ingekorte versie van een uitgebreide vergelijking van de beste Chromebooks op BestGetest.

Als beste getest: Acer Chromebook Spin 513

Deze Chromebook is wat ons betreft de beste Chromebook van dit moment. Hij is betaalbaar, slechts 1,72 centimeter dun, licht en heeft een omklapbaar aanraakscherm zodat hij ook als tablet kan worden gebruikt. Qua ontwerp heeft hij iets weg van een MacBook Air, wat betekent dat zijn uitstraling vrij luxe is. Maar ondanks dat hij aluminium oogt, is de behuizing van plastic.

Doordat het apparaat licht en dun is, moet je inleveren op de accuduur. Die is niet slecht, maar middelmatig; deze laptop gaat bij browsen tien uur mee. Je kunt er dus zeker een werkdag mee vooruit. Het voordeel van Chromebooks is dat ze veel in de browser doen, waardoor je niet veel andere programma's hebt openstaan. Dat is dan ook waar Acer de nadruk op heeft gelegd: werken in de browser. Dat doet deze Chromebook goed.

De beeldkwaliteit is goed, waardoor je er bijvoorbeeld ook prima Netflix op kunt streamen. Gamen is voor deze Chromebook wat hooggegrepen. Hij draait Android-apps goed, maar de rekenkracht voor andere toepassingen valt tegen. Daarnaast kun je het geheugen niet uitbreiden en is er geen vingerafdrukscanner aanwezig, maar wel toetsenbordverlichting. Het touchpad is groot, zodat je het apparaat goed kunt bedienen.

Goedkoop alternatief: Acer Chromebook 314

Wil je een goedkopere Chromebook, dan kun je een model zonder aanraakscherm kiezen. Onder andere Acer en HP zijn erg actief in het segment rond de 300 euro. Dan kom je bijvoorbeeld uit bij deze Chromebook van Acer. Hierin vind je een scherm van goede kwaliteit.

Hij heeft 4 GB werkgeheugen en 64 gigabyte opslag - een beetje de standaard in dit segment. Dat is voor een Chromebook meer dan genoeg. De accuduur is met dertien uur browsen ook best goed.

Verantwoording
In deze rubriek schrijven we over technologische apparaten die door BestGetest zijn beoordeeld. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redactie van deze site en BestGetest. De adviezen van BestGetest komen tot stand in samenwerking met het testlab van Tweakers, waar onder andere accuduur, snelheid en andere belangrijke aspecten van het product worden getest. In het lab worden per jaar honderden producten getoetst.

De redactie van BestGetest is volledig onafhankelijk. Bedrijven betalen op geen enkele manier om in deze artikelen behandeld te worden.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling