Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Nothing werkt aan twee nieuwe draadloze in-ear hoofdtelefoons

Nothing onthulde één jaar geleden zijn eerste draadloze in-ear hoofdtelefoon, de Nothing Ear (1). De draadloze oortjes lijken nu bijstand te krijgen van twee nieuwe ‘Ear’-producten.

Vlak voor de lancering van Nothing’s eerste smartphone – de Phone (1) – verschenen geruchten over een mogelijke refresh van de Ear (1). Deze oortjes zouden in een lipstick-case worden geleverd, met de toepasselijke naam Nothing Ear (1) Stick. Het uiterlijk van de oortjes zelf leek grotendeels gelijk aan de Ear (1), met uitzondering van subtiele details bij de microfoons. Of Nothing ook de binnenzijde onaangeroerd zou laten, bleef onbekend. In een teaservideo heeft Nothing het bestaan van de Ear (1) Stick mogelijk bevestigd. Er zou zelfs een Ear (2) in de pijplijn zitten.

Nothing Ear (1) Stick
Nothing plaatste donderdag een video op zijn YouTube-kanaal met de titel ‘What’s after Phone (1)?’. Een 19 minuten durende video neemt Nothing-fans mee in de toekomst van het bedrijf. Tom Howard, Nothing’s Head of Design, noemt op het begin van de video dat ze werken aan een product dat “niet de Ear (1) is”. Ook noemt de ontwerper dat de Britse startup van ex-OnePlus CEO Carl Pei een hoesje wilde ontwerpen ‘dat iets geraffineerder’ is. Mogelijk doelt Howard daarmee op het nieuwe oplaadhoesje voor de Ear (1) Stick, dat een stuk compacter lijkt dan van de originele Ear (1).

Lees ook: Lipstickvariant van Nothing Ear (1) gespot met compactere case
Achter de schermen zou Nothing echter ook bezig zijn met een volledig nieuw paar in-ear oortjes, de Ear (2), meldt geruchtenverspreider Mukul Sharma. Zowel de Ear (1) Stick als vermeende Ear (2), zouden momenteel in Azië en Europa worden getest. Het gaat daarbij om interne testen. Wel zou de fabrikant de draadloze in-ear hoofdtelefoons al hebben opgestuurd voor testen bij keuringsinstanties. De oortjes met modelnummers B155 en B157 werden al door SGS Fimko gecertificeerd. Voor de B157, vermoedelijk de Nothing Ear (2), geldt dat deze ook door het Indiase BIS is gekeurd. Dit betekent dat een mogelijke lancering in zicht komt.


Teaserproces op gang
Toch duurt het mogelijk nog wel een tijdje alvorens Nothing de producten introduceert. Van eerdere productlanceringen, weten we dat het bedrijf lang voor de officiële onthulling begon met het teasen van het nieuwe product. Vermoedelijk zullen we eerst een reeks specificaties voorbij zien komen, en volgt daarna pas een lanceringsdatum en de daadwerkelijke verkoop van de Ear (1) Stick en mogelijk de Ear (2) draadloze in-ear hoofdtelefoon.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling