Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

WhatsApp introduceert nieuwe privacyfuncties: dit gaat er veranderen

WhatsApp heeft de afgelopen dagen een aantal updates voor de app aangekondigd. Zo krijgen gebruikers langer de tijd om berichten naar een ander te verwijderen en komt er een reeks nieuwe functies op het gebied van privacy. Dit is wat er precies gaat veranderen.
Door onze techredactie
De chatdienst kondigde maandag aan gebruikers voortaan langer de tijd te geven om zich te bedenken na het verzenden van een bericht. Waar zij eerst een uur de tijd kregen om zo'n bericht alsnog te verwijderen, is dit nu uitgebreid naar ruim twee dagen. Gebruikers moeten daarvoor wel allebei de nieuwste versie van WhatsApp hebben gedownload.

Het is niet het enige dat wordt gewijzigd. Dinsdag kondigde WhatsApp een reeks veranderingen aan op het gebied van privacy. Zo wordt er onder meer een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee gebruikers voor anderen kunnen afschermen wanneer ze online zijn.

Het is al langer mogelijk om te verbergen wanneer je voor het laatst actief was op WhatsApp. Maar mensen krijgen het nog wel van elkaar te zien wanneer ze online zijn. In een gesprek is dan onder de naam van de ontvanger de tekst "Nu online" te zien. Gebruikers kunnen dat binnenkort dus aanpassen.

Zij kunnen er straks voor kiezen om hun onlinestatus alleen aan hun contactpersonen te tonen. Ook is het mogelijk om de status voor specifieke mensen te verbergen. Als mensen hun onlinestatus afschermen, kunnen ze van anderen ook niet meer zien wanneer ze actief zijn.

Groepsgesprek verlaten zonder melding
Daarnaast kunnen gebruikers binnenkort groepsgesprekken verlaten zonder dat iedereen dat ziet. Op dit moment krijgen alle deelnemers nog een melding wanneer een lid de groep verlaat. Straks krijgen alleen nog de beheerders van de groep daar een bericht over te zien.

Verder gaat de chatdienst screenshots blokkeren bij foto's en video's waarvan gebruikers hebben ingesteld dat ze één keer bekeken mogen worden. Die mogelijkheid, genaamd 'eenmalige weergave', werd vorig jaar aan WhatsApp toegevoegd.

Wanneer de nieuwe privacyfuncties precies aan de chatdienst worden toegevoegd, is onduidelijk. Daar heeft oprichter Mark Zuckerberg van Meta, dat eigenaar is van WhatsApp, niets over gezegd. Vermoedelijk vindt de wereldwijde uitrol binnenkort al plaats.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling