Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Nokia adverteert met duurzame smartphone leaseabonnementen

Circulair lijkt het toverwoord voor onze toekomstige economie. Nokia lijkt alvast in te springen op dit idee; de smartphonefabrikant adverteert namelijk met Circular, smartphone leaseabonnement.

Het Finse HMD Global, dat onder licentie Nokia-smartphones produceert, spreekt volgens NokiaMob in communicatie-uitingen over een dienst genaamd Circular. Op beelden van de publicatie zien we dat Nokia een nieuw tabblad in de My Devices-app heeft toegevoegd, genaamd Subscriptions. Verdere details over de abonnementen zijn helaas niet zichtbaar in de schermafbeeldingen. Wel meldt de communicatie in de app dat je het ‘beste van Nokia (kan) ervaren zonder een telefoon te bezitten’. Ook wordt in de app genoemd dat het abonnement voorkomt dat telefoons op de vuilnisbelt belanden.

Leaseabonnement voor smartphones
Dit wijst erop dat het werkt aan een lease- of huurconstructie voor zijn smartphones. Hierbij zullen consumenten vermoedelijk maandelijks een bedrag aan HMD Global betalen om het toestel te gebruiken. Welke smartphones van het Finse smartphonemerk in aanmerking komen, is onbekend. Nokia reageert zelf niet op de geruchten omtrent zijn plannen voor Circular. Tegelijkertijd heeft Nokia de mogelijke komst of het bestaan van zo’n dienst niet ontkend.

Lees ook: Nokia XR20 review: groot en stevig
HMD Global is niet de eerste smartphonefabrikant die aan de circulaire economie denkt. Fairphone, dat zichzelf positioneert als voorvechter van eerlijke en duurzame telefoons, biedt een abonnement om zijn Fairphone 4 te huren. Dit kan tot een periode van 60 maanden tegen een prijs die varieert tussen de 21 en 34 euro. Het voordeel van dit abonnement is dat een reparatieservice inclusief is. Onbekend is of Nokia Mobile eenzelfde constructie zal aanhouden. Apple zou ondertussen ook werken aan de huur-mogelijkheid voor smartphones, bleek uit eerdere geruchten.

Nokia als voorvechter van duurzaamheid
Het Finse Nokia, dat een licentie uitgeeft aan HMD Global om smartphones te produceren onder de Nokia-merknaam, denkt al enige jaren aan circulaire concepten. Disruptie is volgens dat bedrijf een van de belangrijkste manieren om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te behalen. Een leaseconstructie is in de basis wellicht niet heel vernieuwend; maar nu ook Nokia en Apple zich ermee bezighouden, kan dit leiden tot een toekomst waarin meer componenten worden gerecycleerd. Zo gaat er minder energie verloren aan het winnen van grondstoffen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling