Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

‘Offline streamen niet mogelijk bij Netflix-abonnement met advertenties’

Het advertentie-abonnement van Netflix lijkt zonder de mogelijkheid te komen om films en series te downloaden. Je moet dus altijd online-streamen. Geen (mobiele) data? Pech.

Netflix bevestigde in juni de komst van een abonnementsvorm met advertenties. Dit abonnement komt beschikbaar tegen een lager tarief in ruil voor een reeks advertentieblokken. De catalogus van dit abonnement zou beperkter zijn dan bij reguliere abonnementen. Een ander verschil met abonnementen zonder advertenties, is dat films en series enkel online gestreamd kunnen worden, dat meldt ontwikkelaar Steve Moser.

Wel of geen offline streaming
Moser zegt hiervan aanwijzingen te hebben gevonden in de iOS-app van Netflix. Specifiek schrijft de streamingsdienst in de iOS-app: “Downloads zijn beschikbaar op alle abonnementen behalve Netflix met advertenties”. Dit wijst erop dat Netflix heeft besloten offline streaming voor te behouden aan de reguliere abonnementsvormen zonder advertenties.

In een reactie tegenover TechCrunch weerspreekt het platform dat een beslissing hierover gemaakt is. “We zijn nog in de beginfase van een beslissing over hoe we een goedkopere, door advertenties ondersteunde optie kunnen lanceren en er zijn nog geen beslissingen genomen. Dus dit is allemaal gebaseerd op speculatie”. Het ontbreken van offline streamingopties is hiermee ontkent noch bevestigd door het platform.

Lees ook: Netflix België: de beste nieuwe films en series voor augustus 2022
Netflix zou alvast niet het eerste platform zijn om offline streaming bij advertentie-abonnementen uit te schakelen. Zulke abonnementen van concurrerende streamingsdiensten als HBO Max en Hulu moeten het eveneens zonder offline-streaming stellen. Vermoedelijk ligt de beperkingen van offline streaming, en daarmee de mogelijkheid om (geen) advertenties te serveren, daaraan ten grondslag. Zonder internetverbinding kunnen immers geen (nieuwe) advertenties worden ingeladen, waardoor klanten mogelijk alsnog zonder advertenties films en series zouden kunnen kijken.

Netflix: aanbod series kleiner
In hoeverre een Netflix-abonnement zonder de mogelijkheid om films en series te downloaden in trek is bij consumenten, is lastig te zeggen. Het komt wel alvast bovenop de beperkingen in het aanbod van films en series. Chief Content Officer Ted Sarandos liet in juli weten dat Netflix ‘niet alle films en series’ uit het reguliere aanbod kan opnemen in zijn advertentieabonnement. Volgens de topman is dat geen onwelwillendheid tegenover consumenten en is het simpelweg een rechtenkwestie, waarbij opnieuw onderhandeld wordt over licentiecontracten.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2022 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling