Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Meta rolt nieuw type accounts uit voor VR gebruikers

De update komt er als reactie op de klacht dat gebruikers een Facebook of Instagram profiel nodig zouden hebben om toegang te krijgen tot de Metaverse en daarmee meteen al hun persoonlijke gegevens zouden openstellen.

Focus op de Metaverse
Tijdens Connect 2021 gaf Meta (het gigantische techbedrijf achter onder andere Facebook, Instagram en Whatsapp) aan dat het zijn focus wilde verleggen van sociale media naar de Metaverse. De Metaverse is een soort nieuwe digitale wereld die voorlopig nog erg geconcentreerd is op games, maar waar je in de toekomst ook zal kunnen reizen, werken en misschien zelfs gedeeltelijk wonen. Bekijk misschien eens de film Read Player One als je je een beter beeld wil kunnen vormen van deze nieuwe wereld.

Meta & Meta Horizon
Privacy is sowieso al een gevoelig thema bij social media gebruikers, maar toen Meta aangaf dat je een Facebook of Instagram profiel nodig zou hebben om toegang te krijgen tot de Metaverse, leidde dat al snel tot kritiek bij de Virtual Reality (VR) fans. Meta reageerde snel dat het met een oplossing zou komen om de privacy van alle Metaverse gebruikers zo goed mogelijk te beschermen en vanaf vandaag lijkt die oplossing er te komen.

Alle Meta VR gebruikers die hun toestellen updaten naar de laatste software, krijgen vanaf vandaag een uitnodiging om een nieuw Meta account aan te maken. Met je Meta account kan je vanaf dan inloggen op al je VR toestellen en zien welke apps je hebt gekocht. Om met andere gebruikers te interageren zal je een Meta Horizon account moeten aanmaken. Het Meta Horizon account komt er ter vervanging van je Oculus account. Je bepaalt er hoe andere gebruikers je zullen zien in de Metaverse a.d.h.v. je gebruikersnaam, avatar, profielfoto, enz. Geen zorgen, de aankopen van je huidige Oculus account, dat je trouwens tot 1 januari 2023 kan blijven gebruiken, blijven allemaal behouden in het nieuwe account.

Gekoppelde accounts
Wie dat wil, kan zijn social media profielen wel koppelen met de nieuwe Meta accounts. Meta geeft trouwens aan dat de koppeling tussen beide types profielen zal leiden tot een meer ‘verbonden’ ervaring in de Metaverse. Zo zal je met gekoppelde accounts je avonturen in de Metaverse rechtstreeks kunnen livestreamen op sociale media of zal je meteen met je Facebook & Instagram contacten kunnen communiceren en spelen in de Metaverse.

Je privacy zou zelfs met gekoppelde accounts toch goed beschermd blijven, beweert Meta op hun Oculus website. Zo kan je namelijk zelf aangeven wie wat te zien krijgt in de Metaverse. Daarvoor je gebruik je gekende publicatieinstellingen “Publiek –Vrienden & Familie – Alleen ik”. Standaard staat deze instelling trouwens op ‘Vrienden & Familie’ en bij gebruikers tussen 13 en 17 jaar op ‘Alleen ik’. Daarnaast kan je ervoor kiezen om je profiel privé te houden. Zo moet jij toestemming geven telkens als gebruikers je willen volgen in de Metaverse.

Lees ook: Meta op rooftocht met nieuwe BeReal-imitatie
Voorlopig komen de nieuwe Meta accounts er alleen voor VR gebruikers, maar het is niet uitgesloten dat ze later ook voor andere gebruikers beschikbaar worden gesteld.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling