Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Aanstaande iPhone SE wordt een exacte kopie van iPhone XR

Apple zegt bij zijn aanstaande vierde generatie iPhone SE vaarwel tegen het iPhone 8-ontwerp, en stapt over naar de iPhone XR. De iPhone SE 2023 wordt daarmee ook een pak groter.

Apples iPhone 8 vormt sinds 2020 de blauwdruk voor de SE-serie, de goedkoopste en kleinste Apple-smartphone. Nieuwe generaties iPhone SE-modellen brengen steeds een nieuwe Bionic-chip, maar ruimte voor grootschalige vernieuwingen biedt de het ontwerp simpelweg niet. Dit betekent dat de camera’s, de batterij en het scherm al jarenlang hetzelfde zijn. Met de eerstvolgende iPhone SE wil Apple daar verandering in brengen, meldt geruchtenverspreider Jon Prosser.

iPhone XR stapt uit de dood
Prosser meldt in de podcast Geared Up dat Apple van plan is volgend jaar een nieuwe iPhone SE op de markt te brengen. In tegenstelling tot voorgaande generaties zou deze niet langer gebaseerd zijn op de iPhone 8; Apple zou er namelijk voor kiezen “gewoon de iPhone XR” in te zetten als basis. Die smartphone werd in 2018 uitgebracht en wordt inmiddels niet meer door Apple verkocht. Door het ontwerp van de smartphone her te gebruiken, kan Apple de volgende SE-generatie wederom tegen een scherpe prijs aanbieden.

Andere details worden niet genoemd door Jon Prosser, maar AppleTrack meldt wel alvast dat de volgende iPhone SE een 6,1 inch scherm krijgt. Mogelijk is dit hetzelfde lcd-scherm dat Apple al in 2018 gebruikte op de XR. Apple zou eveneens dezelfde 12 MP hoofdcamera willen gebruiken met een Face ID-sensor op de voorzijde van de smartphone. Een andere bijkomstigheid van de nieuwe behuizing is dat water- en stofbestendigheid zijn entree zal maken in de SE-serie.

Toekomst van SE-serie
Hiermee rijst wel de vraag wat, naast de prijs, het bestaansrecht van de iPhone SE-serie wordt. De eerdere generaties iPhone SE-modellen werden in de markt gezet als de compacte iPhones. Nu lijkt enkel de lage prijs nog kopers over de streep moeten trekken. Het scherm zal met 6,1 inch namelijk net zo groot zijn als dat van de kleinste iPhone 14.

Lees ook: iPhone SE 3: A15 barst uit zijn voegen
Tegen welke prijs we de vernieuwde iPhone SE mogen verwachten, is koffiedik kijken. Apple bracht zijn laatste iPhone SE in België en Nederland op de markt voor 529 euro. De iPhone XR verscheen in 2018 voor 859 euro, maar aan die prijs is weinig af te leiden, gezien de iPhone 8 bij zijn release ook een pak duurder was dan de tweede en derde generatie iPhone SE. Met de oplopende inflatie, kan het wel zo zijn dat de schappelijke prijs van 529 euro niet behouden blijft.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling