Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Ruim kwart van consumenten overweegt 'Apple Car' als volgende auto

Al ruim een kwart van de Amerikaanse consumenten zegt een Apple Car 'zeker te overwegen'. Ondanks dat de eerste Apple-auto nog jaren op zich laat wachten, is de animo al erg groot, ook onder Tesla-rijders.

Dat blijkt uit een nieuw onderzoek door Strategic Vision, dat al 30 jaar aan consumenten vraagt van welk merk ze een auto overwegen te kopen. Dit jaar werd voor het eerst ook Apple meegenomen in de lijst van 45 automerken die aan 200.000 autobezitters werden voorgelegd.

Met 26 procent scoorde Apple opvallend goed. De iPhone-maker laat alleen Toyota (38 procent) en Honda (32 procent) achter zich, maar blijft Ford (21 procent) en Tesla (20 procent) voor.

Veel animo onder Tesla-bezitters
Consumenten werd ook gevraagd naar de indruk van de kwaliteit van de merken. Apple versloeg op dit punt alle autofabrikanten met een score van 24 procent van de ondervraagden die de kwaliteit geweldig vond. Automerken moeten zich volgens Strategic Vision-directeur Alexander Edwards zorgen gaan maken. "Apple krijgt meer liefde dan welk autobedrijf dan ook. Bovendien zegt meer dan 50 procent van de Tesla-bezitters dat ze een Apple-auto zeker zouden overwegen: ieder automerk moet dus hierop voorbereid zijn", aldus Edwards.

Zelfrijdende Apple-auto rond 2025 verwacht
Het duurt waarschijnlijk nog jaren voordat Apple zijn eerste auto aankondigt, maar volgens Edwards is de naamsbekendheid en reputatie van de iPhone-maker zo groot dat 'autofabrikanten zich schrap moeten zetten'. Jaren geleden lieten automerken zich al verrassen door de snelle opmars van Tesla, benadrukt zijn collega Christopher Chaney, senior vice president bij Strategic Vision. Apples zwakke punt is volgens hem dat het niet eerder een auto heeft geproduceerd. Daardoor zegt 34 procent van de ondervraagden dat ze 'niet genoeg weten' om een Apple Car te overwegen.

Apple werkt al jaren aan een eigen elektrische auto die zelfrijdend moet worden, maar de introductie wordt pas rond 2025 verwacht.

Partner voor productie nodig
Apple heeft voor de productie van de auto in ieder geval een partner nodig. Het bedrijf zou eerder al gesprekken hebben gevoerd met onder meer Hyundai en Nissan.

Ook zou Apple kunnen aankloppen bij Foxconn, dat al onder andere iPhones in elkaar zet. Het Taiwanese bedrijf wil in opdracht van andere bedrijven elektrische auto's gaan produceren. Zo presenteerde Foxconn al meerdere conceptauto's en kocht het een Amerikaanse autofabriek.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling