Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Deze vernieuwingen voegt Apple met iOS 16 toe aan je iPhone

Apple brengt maandagavond de software-update iOS 16 uit voor de iPhone, waarmee allerlei nieuwe functies voor de telefoon worden toegevoegd. We zetten de belangrijkste op een rij.
Door onze techredactie
Nieuw toegangsscherm
Het is waarschijnlijk een van de eerste dingen die gebruikers opvalt zodra ze iOS 16 hebben geïnstalleerd: het toegangsscherm is volledig vernieuwd. Ze krijgen meer mogelijkheden om het scherm te personaliseren. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld een eigen lettertype kiezen.

Het is voortaan ook mogelijk om widgets toe te voegen aan het toegangsscherm. Zo kun je sneller informatie zien uit geselecteerde apps, zoals het weer, je agenda en je ingestelde wekkers.

Batterijpercentage weer zichtbaar
Het batterijpercentage aan de bovenkant van het scherm van de iPhone verdween in 2017, maar keert in iOS 16 weer terug. Het ziet er wel iets anders uit dan voorheen: er worden alleen cijfers getoond, het procentteken ontbreekt.

Ook oogt het icoon van de batterij altijd vol, omdat de cijfers anders niet goed leesbaar zijn. Tijdens het opladen wordt het batterijtje groen en wanneer de energiebesparingsmodus aanstaat is het icoontje geel. Dat is nu ook het geval.

Achtergrond van foto's verwijderen
iOS 16 heeft ook een nieuwe functie waarmee het mogelijk is om in afbeeldingen het onderwerp naar voren te halen. Ook is het nu mogelijk om het onderwerp volledig te isoleren door de achtergrond te verwijderen. Gebruikers kunnen met deze mogelijkheid bijvoorbeeld makkelijker stickers maken voor iMessage en WhatsApp.

Berichten aanpassen of ongedaan maken
Gebruikers van iMessage kunnen berichten die ze net hebben verstuurd voortaan nog aanpassen. Ook is het mogelijk om het verzenden van het bericht helemaal ongedaan te maken. Beide opties zijn alleen mogelijk binnen vijftien minuten na verzending van het bericht.

Daarnaast kunnen gebruikers een bericht als ongelezen markeren. Dat kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je pas later op een bericht kunt of wilt reageren.

Mails intrekken of inplannen
Mail die nog niet af was ineens al verstuurd? Of per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon verzonden? Gebruikers kunnen mails die zijn verstuurd nu makkelijk terughalen. Dit is mogelijk gedurende tien seconden na verzenden.

Daarnaast kunnen gebruikers nu ook een mail inplannen voor latere verzending. Wanneer zij de verzendknop langer ingedrukt houden, krijgen ze de mogelijkheid om de mail op een later tijdstip te versturen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling