Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

AppleCare+ biedt voortaan onbeperkte reparaties

Klanten van de AppleCare+ verzekering mogen voortaan twee jaar lang onbeperkt hun Apple-producten opsturen voor reparatie. Voorheen was dit beperkt tot tweemaal per jaar.

Apple laat je met AppleCare+ je apparaten verzekeren tegen onverwachte schade. Het gaat dan om onder andere gebroken schermen. Tot voor kort was de dekking van de verzekering beperkt tot twee schadegevallen per jaar. Klopte je vaker bij Apple aan om je scherm te vervangen, dan moest je deze vervanging volledig uit eigen portemonnee betalen. Daar komt nu verandering in: Apple meldt op de verschillende AppleCare+-productpagina’s dat een ‘onbeperkt aantal schadegevallen’ is gedekt.

Schadedekking AppleCare+
De betalende verzekeringsdienst biedt soelaas in het geval je Apple iPhone, iPad, Apple Watch, Mac, AirPods of Apple-monitor fysieke schade oploopt als gevolg van een ongelukje. Apple rekent bij elke reparatie een eigen risico die afhankelijk is van het onderdeel dat je laat vervangen. Voor schermen op de iPhone 12, 13 of 14 rekent Apple bijvoorbeeld 29 euro, terwijl Apple bij ‘andere reparaties’ je een eigen risico van 99 euro aanrekent. Dekking voor diefstal is in België en Nederland nog niet inbegrepen bij AppleCare(+).

Hoewel reparaties niet gratis zijn met Apples verzekeringen, wordt het wel een pak betaalbaarder. Zo betaal je voor een schermreparatie op de iPhone 14 Pro niet 405 euro, maar het eigen risico van 29 euro. Nu je daar onbeperkt gebruik van kan maken, wordt de dienst mogelijk zelfs nog een stuk interessanter. Mocht je net een Apple-product hebben aangeschaft: je kan de verzekering nog tot 60 dagen na aankoop toevoegen aan je apparaat.

Lees ook: Maak kennis met de nieuwe iPhone 14 en iPhone 14 Pro
Apple lijkt de wijziging van de AppleCare-voorwaarden ook te hebben doorgevoerd voor de lopende abonnementen. Dit betekent dat klanten die in het verleden de verzekering afsloten, nu ook van de onbeperkte reparaties kunnen genieten.

Prijzige verzekering
Degenen die niet tegen extreem hoge onverwachte kosten willen aanlopen, moeten vooraf wel een flink bedrag aftikken voor AppleCare+. De verzekering heeft steeds een looptijd van twee jaar en zal eigenaren van de iPhone 14 Pro en Pro Max 249 euro kosten. Bij de iPhone 14 Plus daalt dit naar 219 euro en voor 179 euro verzeker je twee jaar lang de iPhone 14, 13, 13 Mini en 12. Apples iPhone SE 2022 is hekkensluiter, met een verzekeringskost van 89 euro voor twee jaar.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling