Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OnePlus start uitrol Android 13 voor OnePlus 10 Pro

Android 13 is onderweg naar de OnePlus 10 Pro met OxygenOS 13. De stabiele versie rolt vanaf vandaag uit naar de high-end smartphone.

OnePlus’ eerste Open Beta van Android 13 werd begin augustus uitgerold. Sindsdien verwerkte het de laatste bugoplossingen, wat vandaag leidt tot de uitrol van de stabiele Android 13-update op de high-end 10 Pro. Dat schrijft de fabrikant in een aankondiging op zijn Community-platform. Met de komst van deze update wordt duidelijk hoe diep de vinger van OnePlus’ zusterbedrijf OPPO in haar pap zit; OxygenOS 13 gebaseerd op Android 13 is namelijk op een exact kopie van ColorOS 13. Dat uit zich zelfs in de naam van de interface die OnePlus als ‘Aquamorphic Design’ omschrijft.

Deze koppeling tussen OxygenOS en ColorOS heeft wel als voordeel dat de updates sneller kunnen verlopen. De OnePlus 10 Pro is immers één van de eerste smartphones buiten de Google Pixel-reeks die al kan genieten van Android 13. OPPO onthulde recent al dezelfde update voor de OPPO Find X5 en X5 Pro, die eveneens begin augustus de eerste bètaversie ontvingen. OnePlus zegt weliswaar zijn oog te houden voor zijn eigen community, maar in de OxygenOS-schil is daar nog weinig van te zien.

Verbeteringen in Android 13
OnePlus’ 10 Pro eigenaren genieten met de Android 13-update uiteraard van alle gemakken die de nieuwe Android-versie biedt, waaronder de optie om per app talen in te stellen, de granulaire optie om in te stellen welke bestanden je precies wenst te delen met een app en heeft Google de Android-profielen eindelijk een upgrade gegeven. OnePlus voerde ook de nodige wijzigingen door in zijn schil, hieronder hebben we de belangrijkste aanpassingen opgelijst:

Grote mappen: OxygenOS bevat nu een optie om grote mappen op het thuisscherm aan te maken. Zo kan je apps groeperen in een map en deze alsnog gemakkelijker openen;
Aangepast always-on display (AOD): er zijn verschillende ontwerpen toegevoegd voor het AOD, waaronder een AOD met Spotify om sneller je nummers te bedienen;
Pixelatie-functie: vanuit de galerij kun je nu gemakkelijker privacygevoelige onderdelen van screenshots afdekken. Specifiek werkt het voor screenshots van chatgesprekken;
Vernieuwde shelf: deze vind je voortaan door naar beneden te vegen vanaf het startscherm en bevat dezelfde widgets die je kent van eerdere shelf-versies.
Uitrol Android 13 voor OnePlus 10 Pro
OnePlus zegt dat het de uitrol van Android 13 voor de 10 Pro inmiddels heeft opgestart. Het gaat wel om een vertraagde uitrol waarbij het enige weken kan duren voordat je de update ontvangt.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling