Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Android Auto in de wagen: zo werkt het

“Het dashboard van je auto neemt de interface over die hoort bij Android Auto.” Wat is Android Auto? Android Auto is ondersteuning door middel van een app voor boordcomputers in de auto. Het is niet hetzelfde als het weergeven van je telefoonscherm, maar een handvol apps die praktisch kunnen zijn tijdens het rijden. Ze draaien, […]

Wat is Android Auto?
Android Auto is ondersteuning door middel van een app voor boordcomputers in de auto. Het is niet hetzelfde als het weergeven van je telefoonscherm, maar een handvol apps die praktisch kunnen zijn tijdens het rijden. Ze draaien, wel nog op je smartphone, zodat je oproepen kan beantwoorden, muziek kan spelen of misschien wel het interessants: Waze of Google Maps op je infotainmentscherm kan zetten. Let wel: het infotainmentsysteem van je wagen moet Android Auto uiteraard ondersteunen.

Stap 1 / Download de Android Auto-app
De app staat standaard al geïnstalleerd op smartphones die draaien op Android 10 of nieuwer. Indien je smartphone een oudere Android-versie gebruikt, zal je naar de Google Play Store moeten om de app te installeren. Ga je naar de Play Store en zie je enkel de knop Update? Dan staat de apps reeds op je apparaat geïnstalleerd. Zorg er voor dat je dan direct de update uitvoert, want voor de installatie heb je de nieuwste versie nodig.

Stap 2 / Verbind je telefoon met je auto
App geïnstalleerd? Mooi zo! Dan is het nu tijd om naar je auto te lopen en in te stappen. Stop vervolgens de usb-kabel in je telefoon en de auto. De Android Auto-app start dan uit zichzelf op. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je de app zoeken op je smartphone. Heb je een heel recente auto, dan kan het zijn dat je ook draadloos kan koppelen. Zet hiervoor je bluetooth aan en open de Android Auto-app. Zoek vervolgens naar je auto en verbind je smartphone met je wagen. Het kan zijn dat je extra toestemming moet geven om te pairen of een code moet invoeren om toegang te krijgen.

Lees ook: Zo voorkom je dat je aan Telegram-spamgroepen wordt toegevoegd
Stap 3 / Volg de stappen
Volg vervolgens de stappen om Android Auto in te stellen. Het kan zijn dat je toegang moet geven tot enkele functies, zodat Android Auto alle apps en acties normaal kan uitvoeren. Ga vervolgens naar de instellingen en kies daar de instellingen die je zelf prettig vindt. Het is goed om dit te doen voor je de weg op gaat, zodat je optimaal gebruik kan maken van Android Auto. Mocht je het eens willen testen, dan kan je een kort rondje rijden om te kijken hoe de navigatie eruitziet.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling