Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Musk ontslaat Twitter-personeel dat hem tegenspreekt

Musk heeft maandag ten minste drie ontwikkelaars ontslagen die hem via Twitter tegenspraken. De medewerkers merkte dit nadat ze toegang tot systemen verloren.

Musk ontsloeg de medewerkers nadat ze een bewering van Musk in het openbaar tegenspraken. Chief Twitt excuseerde zich in een tweet voor de trage werking van de Android-app. Deze excuses gingen gepaard met een redenering waarom de Twitter-app zo traag is. Volgens Musk worden er – zodra je de app start – meer dan 1.000 RPC-calls gemaakt om de tijdlijn te laden. Eric Frohnhoefer, een ontwikkelaar die naar eigen zeggen al zes jaar actief was bij Twitter, besloot in het openbaar te reageren en de bewering van de topman onderuit te halen. Het kostte hem zijn baan.

Uitzichtloze discussie met Musk
Frohnhoefer schreef in zijn tweet dat de bewering van Elon Musk ‘onjuist is’. Markant is dat de CEO van Twitter daaropvolgend besloot te vragen wat de ontwikkelaar gedaan had om de Twitter-app te versnellen. Frohnhoefer reageerde in een reeks tweets op de vraag van de CEO. De tweets leidde tot verontwaardiging bij twitteraars, die vonden dat de ontwikkelaar dit intern had moeten melden. Een verwijt aan het adres van Musk dat hij de vragen via Slack of e-mail had moeten stellen bleek daarna de druppel. Musk informeerde gebruikers in het openbaar dat Frohnhoefer was ontslagen.

Vergelijkbaar met de eerdere ontslagen bij Twitter, werd Frohnhoefer niet op de hoogte gebracht van zijn ontslag. In plaats daarvan ‘verloor hij toegang tot zijn computer’, dat stelt de ontwikkelaar tegenover Forbes. Frohnhoefer is echter niet de enige ontwikkelaar die na de tweet van Musk voor het laatst code schreef voor Twitter. Ben Leib is een van de twee andere ontwikkelaars die gisteren het schip moesten ruimen.

Leib was tech lead voor de tijdlijninfrastructuur. Hij beschuldigde Musk ervan uitspraken te doen over onderwerpen waar hij niets vanaf wist. Sasha Solomon, ex-tech lead bij Twitter, beschuldigde de topman van exact hetzelfde. “Je hebt niet recent bijna alle infra-ontwikkelaars ontslagen om vervolgens een brutale opmerking te maken over hoe we batching doen”, schreef Solomon. Kort daarop tweette de ontwikkelaar dat ook zij was ontslagen.

Twitter gaat in besparingsstand
Sinds de overname van Twitter voerde Musk meerdere maatregelen door om geld te besparen. De topman ontsloeg in zijn eerste week 3.700 interne medewerkers. Deze week volgden nog eens 4.400 ontslagen bij ingehuurde medewerkers. Voor medewerkers die werkzaam blijven bij Twitter zal het de komende tijd eveneens iets minder aangenaam worden.

Lees ook: Twitter ontslaat duizenden externe contentmoderators
Musk kondigde namelijk aan de gratis lunch op werk te schrappen. Hiermee weet het bedrijf op jaarbasis 13 miljoen dollar te besparen. Volgens Musk is dat een logische keuze; er zouden namelijk meer mensen bezig zijn de maaltijden te bereiden dan er personeelsleden zijn om ze op te eten.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling