Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Meta beschermt jongste gebruikers met nieuwe update

Meta brengt een update uit voor Facebook en Instagram. Voor de gemiddelde gebruiker brengt de update niets nieuws. Alleen de jongste gebruikers zullen iets merken van de veranderingen.

Facebook en Instagram voeren enkele veranderingen in om minderjarigen beter te kunnen beschermen. Zo zal elke gebruiker die jonger is dan 16 jaar automatisch bepaalde privacy-instellingen toegewezen kregen. De nieuwe instellingen zijn de nieuwe standaard voor wie een nieuw Facebookaccount aanmaakt. Jonge gebruikers die al een tijdje actief zijn op het platform zullen een melding krijgen waarin ze aangespoord worden om ook hun privacy-instellingen aan te passen.

Privacy voor minderjarigen
Concreet hebben de instellingen betrekking tot wie bepaalde informatie, zoals de vriendenlijst, kan bekijken. Facebook stelt aan jonge gebruikers ook voor om te beperken wie er op posts kan reageren. De nieuwe instellingen zijn echter slechts aanbevelingen: er is dus geen verplichting om privacybewust te facebooken.

Daarnaast gaat Meta ook proberen om de veiligheidstools algemeen gangbaar te maken. Deze tools waren eerder al toegankelijk. Bij Facebook en Instagram zorgen ze er nu voor dat ze ook duidelijk zichtbaar zijn: bij het blokkeren van een account zullen de platformen vragen of je het account ook wenst te rapporteren. Meta zal ook berichten naar gebruikers sturen als ze in onaangename situaties terecht komen. Deze veiligheidsmeldingen zullen in bepaalde scenario’s geactiveerd worden en je laten weten hoe je het best met het gesprek omgaat.

Voorkomen is beter dan genezen
Voorkomen is beter dan genezen, dat weten ze bij Meta ook. Daarom probeert het bedrijf alle ongewenste interacties op haar platformen een halt toe te roepen. Hier spelen de veiligheidstools van Facebook en Instagram een grote rol. Volwassen gebruikers die recent geblokkeerd of gerapporteerd werden door een minderjarige zullen geen berichten meer kunnen sturen naar andere tieners. Voor verdachte gebruikers, waarvan Meta inschat dat ze geen goede bedoelingen hebben, kan de mogelijkheid om berichten te sturen zelfs volledig verdwijnen. De ‘berichtenknop’ zal dan gewoon van het Instagramaccount verdwijnen.

Lees ook: Instagram beschermt minderjarige accounts
Meta zegt ook dat het werkt aan een manier om “intieme beelden” van minderjarigen van Instagram en Facebook te weren. Daarvoor bouwen ze samen met het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) aan een globaal platform. Eerder legde Meta al naaktbeelden van volwassenen aan banden. Dit project zal op ongeveer dezelfde manier werken en voorkomen dat intieme beelden geüpload worden. Meta zegt ook dat andere techbedrijven het platform zullen kunnen aanwenden. Dit platform is wel nog een “work in progress”. Meta zal de komende weken dan ook met nieuwe informatie rond het project komen.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2022 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling