Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Terugkeer Donald Trump naar Facebook nog niet zeker

Facebook beslist later deze maand over een terugkeer van Donald Trump.

Facebook zou normaal gezien op 7 januari beslissen of voormalig president Donald Trump weer wordt toegelaten tot het platform. Moederbedrijf Meta meldt nu dat ze toch meer tijd nodig hebben om die knoop door te hakken.

Achtergrond
De voormalige president werd in 2021 gebannen, enkele maanden na de ongeziene bestorming van het Capitool door zijn aanhangers. Trump had toen enkele berichten gepost die volgens Meta aanzetten tot (nog meer) geweld. En die in se een “like” waren voor de acties die dat jaar op 6 januari waren gevoerd.

De ban was eerst voor onbepaalde tijd, maar die straf werd vrij snel geconcretiseerd naar twee jaar. Met een deadline deze week kondigde Meta nu dus aan dat de beslissing toch voor later deze maand is.

Meta-werkgroep
Er is een team samengesteld uit een aantal takken van het bedrijf. Dat zal zich nu buigen over die eventuele terugkeer van Trump. De werkgroep bestaat o.a. uit communicatie-, management- en content- en beleidsverantwoordelijken.

De twijfel van Meta wordt ongetwijfeld gevoed door de retoriek van Trump. Die is eigenlijk nooit echt verzacht sinds hij de race om het Witte Huis verloor van Joe Biden. En nu hij zijn volgende poging intussen heeft aangekondigd en gezien de rol van Facebook-ads in zijn overwinning van 2016, is het niet onlogisch ze voorzichtig zijn.

Andere media
Of een eventuele opheffing van de ban ook automatisch voor Instagram geldt werd niet gemeld. Maar dat zou op zich geen verrassing zijn. De vraag is alleen hoeveel het The Donald kan schelen. Op Twitter is hij intussen weer toegelaten, maar voorlopig heeft hij geen behoefte om zijn activiteiten daar weer te hervatten. Best opvallend, gezien zijn eerdere voorliefde voor dat platform als spreekbuis.

Alles heeft te maken met zijn eigen kanaal, TRUTH Social (ja, ‘waarheid’ wordt er volledig in caps gestileerd). Dat werd net opgericht na die ban op Twitter. Het is maar de vraag óf Trump zomaar op andere (mainstream-)platformen mag posten volgens de regels van zijn eigen kanaal. Het rommelde sowieso al in de interne keuken daar.

Voor Facebook liggen de kaarten wel anders dan voor Twitter. Zoals eerder gemeld waren de advertenties tijdens zijn campagne voor 2016 geen onbelangrijk onderdeel van de communicatie en misschien wel zijn overwinning. Een opheffing van die ban zou dus significante gevolgen kunnen hebben. De Meta-werkgroep heeft in elk geval een lastige taak te vervullen.

Meer lezen: Meta betaalt 725 miljoen in zaak rond Cambridge Analytica

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling