Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Valdetectie wordt in Wear OS ingebakken

Google lijkt bezig te zijn aan een uitrol van een nieuwe functie: valdetectie. De update is nog niet voor iedereen beschikbaar.

Het lijkt haast alsof Google zich heeft voorgenomen om in 2023 alle smartwatches met Wear OS grondig te verbeteren. Afgelopen dagen bereikte het nieuws dat Google Maps rond je pols nu ook losstaand te gebruiken is. Tenminste, dat is het geval als je WearOS-horloge verbinding kan maken met het LTE-netwerk. Val je onderweg en bezeer je jezelf? Daarbij schiet Google je nu ook te hulp met valdetectie.

Weliswaar is het nog niet officieel, maar Google brengt die valdetectie nu eindelijk naar Wear OS. Eerder had de zoekgigant al beloofd de functie ‘deze winter’ beschikbaar te stellen. Nu wordt daar dus duidelijk werk van gemaakt.

Update wordt uitgerold
Een officiële, wijdverspreide update is er nog niet. Toch signaleren enkele Reddit-gebruikers dat ze de optie krijgen om ‘valdetectie’ aan te zetten. Tenminste: dat gebeurt als ze de smartwatch bijwerkten naar versie RWD9.220429.070 en hem daarna opnieuw opstarten. De eerste gebruikers melden ook dat ze de optie kunnen aanzetten in de instellingen. Onder de categorie ‘veiligheid en noodgevallen’ kan de valdetectie dan ingeschakeld worden.

De functie werkt zoals we die kennen van talloze andere slimme horloges. Kom je ten val en blijf je daarna op de grond leggen, dan zal de smartwatch een melding versturen. Je noodcontact en de hulpdiensten worden wel niet automatisch gecontacteerd. Die opties moet je eerst aanzetten in de instellingen.

Zou je graag die valdetectie inschakelen? Kijk dan of je de optie in de instellingen ziet staan. Het is echter goed mogelijk dat de functie pas over een paar dagen ook op jouw toestel verschijnt. Let dus goed op wanneer de volgende update geïnstalleerd wordt. Daarna mag je niet vergeten om de valdetectie aan te zetten in de instellingen van je toestel.

Valdetectie voor elke smartwatch?
Of die valdetectie voor elke smartwatch hetzelfde zal werken, valt nog te bezien. Op het basisniveau zullen alle horloges meldingen kunnen versturen naar hun gebruiker. De zaak verandert echter wanneer je oproepen begint te maken. Sommige smartwatches kunnen namelijk geen verbinding maken met het telefoonnetwerk. Net zoals bij Google Maps, zullen deze non-LTE smartwatches nog steeds een companion-toestel in de buurt moeten hebben om van alle functies gebruik te kunnen maken.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling