Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Apple wil Premier League uitzenden via Apple TV+

Voetbalcompetities zoals de Premier League zijn elk jaar goed voor heel wat kijkers. Die kijkers willen de streamingservices niet laten liggen liggen.

Volgens The Daily Mail zou Apple de rechten voor het uitzenden van de Premier League op het oog hebben. Concreet treft Apple voorbereidingen voor het bieden op de uitzendrechten. Apple hoopt hiermee de competitie en de kijkers ervan naar Apple TV+ te halen. Als de informatie van The Daily Mail goed is, dan wordt het het vierde grootste bedrijf dat momenteel op de voetbalrechten aast.

Dat Apple nu plots meedoet aan de biedingen voor de uitzendrechten van sportevenementen hoeft niet te verbazen. Sky Sports, BRT Sports en Amazon Prime Video zorgen de afgelopen jaren al voor spanning bij voetbalkijkers. De afgelopen jaren gingen de exclusieve rechten het merendeel van de tijd naar Sky Sports, die dan ook alle Premier League-wedstrijden mag uitzenden. Wat Apple wel al mag streamen, is de documentaireserie “Super League: Battle of Football” over de Priemier League.

Premier League live via Apple TV+
De Premier League is niet het eerste sportevenement waar Apple zijn zinnen op zet. In de zomer van vorig jaar sloot Apple nog een deal met Major League Soccer – de Amerikaanse voetbalcompetitie. Die deal zegt dat alle MLS-wedstrijden live uitgezonden worden via Apple TV+, te beginnen vanaf dit jaar.

Apple brengt dan ook een speciale MLS streaming service naar hun Apple TV’s. Daar zul je niet enkel wedstrijden te zien krijgen, maar krijg je ook wekelijkse tussenstanden, analyses en een blik achter de scène. Het is ook mogelijk om wedstrijden te herbekijken of om kort alle highlights nog eens te zien te krijgen.

Voor wie een premium-abonnement heef bij Apple zullen de meeste wedstrijden uit de Mayor League Soccer en de Premier League gratis te zien zijn. Voor grotere wedstrijden zal je waarschijnljk moeten bijbetalen. Ook gewone gebruikers zullen ‘een aantal’ voetbalwedstrijden kunnen kijken zonder aanrekening.

Lees ook: Nieuwe Apple TV 4K komt uit
De huidige deal tussen Premier League, Sky Sports en BT Sports komt in 2025 aan zijn einde. Om die reden wordt er reeds volgend jaar onderhandeld tussen alle geïnteresseerden. De eerste Premier League-voetbalmatch zal dus wel pas vanaf 2025 op Apple TV+ te zien zijn – en dat is alleen als Apple de rechten ook daadwerkelijk binnenhaalt.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2023 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling