Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Kuo: vouwbare iPad met kickstand verschijnt in 2024

Apple-analist Ming-Chi Kuo stelt dat de eerste vouwbare iPad in 2024 verschijnt. Naar verluidt wordt het vouwbare toestel van een kickstand voorzien.

Een vouwbare iPhone hoeven we vooralsnog niet te verwachten. Apple houdt zijn handen voorlopig af van dit nieuwe smartphonesegment. Dat stelde Samsung recent tegenover toeleveranciers. Of het Zuid-Koreaanse merk ook wat te vertellen had over een vouwbare iPad, is niet bekend. Volgens Kuo, een bekende Apple-analist, zit zo’n vouwbare tablet zeker en vast in de pijplijn; mogelijk wordt de iPad zelfs al in 2024 uitgebracht.

Opvallend is verder dat Kuo verwacht dat de vouwbare iPad een kickstand krijgt. Handig als je hem bij een toetsenbord wil gebruiken; je kan er normaliter wel een hoesje voor kopen, maar als het bij de tablet zit ingebakken, kunnen we dat enkel toejuichen. Om gewicht te besparen laat Apple de kickstand maken van koolstofvezel. Waar en hoe de kickstand op de vermeende vouwbare iPad wordt gemonteerd, is niet bekend. Ook laat Kuo in het midden of de kickstand bijvoorbeeld in meerdere standen (hoeken) geplaatst kan worden.

Kuo spreekt in zijn tweetreeks niet over andere details van de iPad. Het blijft zo onbekend of Apple zijn A- of M-serie chipsets gebruikt, wat het schermformaat van de iPad is en of Apple ook een soort ‘Ultra Thin Glass’ (UTG) gebruikt om het fragiele OLED-scherm te beschermen. Kuo vult enkel nog aan dat hij verwacht dat de vouwbare tablet de iPad-verkopen een flinke boost zal geven.

Nieuwe iPad Mini in 2024
Die verkopen worden het komende jaar alvast niet gestuwd door een nieuwe iPad-reeks. Ming-Chi Kuo stelt dat Apple tot ten minste 2024 de boot af zal houden op nieuwe tablets. Naast de nieuwe vouwbare iPad, zien we volgend jaar naar verluidt ook een iPad Mini-refresh. Die Mini-tablet gaat, zo stelt de analist, in het eerste kwartaal volgend jaar in massaproductie.

Daarnaast is er mogelijk ook ruimte voor iPad Pro-modellen met OLED-schermen. Dat onthulde Bloomberg-journalist Mark Gurman recent. Apple zou zowel de 11”- als 12,9”-varianten van de iPad Pro-lijn op de schop nemen. Momenteel is de tabletlijn de enige mobiele reeks die enkel nog vertrouwt op LCD en LED-schermen. Volgend jaar moet daar dus alvast deels verandering in komen. Tezamen met de komst van de OLED-schermen, zou de techgigant uit Cupertino ook meteen een nieuw ontwerp introduceren.

Apples terughoudendheid bij het lanceren van nieuwe iPad-modellen, lijkt een directe reactie op economische omstandigheden. Computer- en telefoonverkopen gingen nog nooit zo hard onderuit als in 2022.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling