Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

 • 100% Klanttevredenheid
 • 15+ Jaar ervaring
 • 1.000.000+ klanten
 • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
 • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
 • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
 • Veilig en makkelijk betalen
 • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

OnePlus 11 officieel: nu ook verkrijgbaar in België

OnePlus heeft vanmiddag de OnePlus 11 officieel aangekondigd. Het eerste vlaggenschip-toestel van 2023 is op 16 februari verkrijgbaar in België vanaf 829 euro.

OnePlus lijkt dit jaar weg te doen met de Pro-moniker. We vinden hem alvast niet op de OnePlus 11, het eerste high-end toestel dat de fabrikant dit jaar uitbrengt. Qua receptuur heeft de telefoon toch veel weg van de OnePlus 10 Pro van verleden jaar. Net als dat toestel moet de 11 klanten weer gaan verwonderen met OnePlus’ “kenmerkende snelle, vloeiende prestaties,” schrijft het bedrijf.

Specificaties OnePlus 11
Die prestaties worden mogelijk gemaakt door Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2-chipset, momenteel de vlotste ARM-gebaseerde chipset op de markt. Gekoppeld aan de chipset vinden we tot 16 GB LPDDR5 werkgeheugen en tot 512 GB UFS 4.0 opslaggeheugen. Het basismodel van de OnePlus 11 krijgt volgens de Chinese productpagina 256 GB opslaggeheugen en 12 GB werkgeheugen. Er is ook een model met 16 GB werk- en 256 GB opslaggeheugen. In België en Nederland krijgen we enkel de beschikking over varianten met 128 GB en 256 GB opslag, met respectievelijk 8 en 16 GB werkgeheugen.

Het scherm van de OnePlus 11 lijkt grotendeels overeen te komen met de 10 Pro. Het gaat om een 6,7 inch QHD+ AMOLED-scherm met een 120 Hz beeldverversing. Het scherm haalt een maximale helderheid van 1.300 nits en zou ondersteuning bieden voor LTPO 3.0. Hiermee kan het scherm zijn beeldverversing variabel aanpassen tussen 1 en 120 Hz. Hiermee geniet je van alle voordelen van de hoge beeldverversing zonder het constante hoge batterijverbruik, is het idee.

Met een batterijcapaciteit van 5.000 mAh zou dat sowieso niet zo’n probleem moeten vormen. We weten echter van voorgaande OnePlus-toestellen dat een grote batterij niet direct betekent dat de batterijduur ook goed is. Wel zeker is dat het opladen met zijn 100 watt VOOC-snellader alvast vlot moet verlopen. De 100 watt snellader wordt ook standaard meegeleverd en hoef je, in tegenstelling tot bij de Galaxy S23-serie, dus niet los aan te schaffen.

Aangepast camerasysteem
Verder zien we op de high-end smartphone een aangepast camerasysteem. Dit systeem bestaat uit drie sensoren: de 50 Mp hoofdcamera (Sony IMX 890), 48 Mp groothoekcamera (Sony IMX 581) en een 32 Mp portretlens (IMX 709). Die laatste sensor vormt een opvallende keuze; niet vanwege de sensor zelf, maar juist de keuze voor een aparte portretsensor. OnePlus kiest er daarmee voor een telefotocamera in te ruilen voor een sensor die ‘DSLR-like’ portretfoto’s moet kunnen maken.

De cameratechnologie van Hasselblad maakt ook zijn terugkeer op de smartphone. Ongeweten is wat de invloed van deze soft- of hardwarefuncties precies zijn. In onze review van het toestel, die uiteraard later dit jaar verschijnt, gaan we daar uitgebreider naar kijken.

Beschikbaarheid in België
Nadat OnePlus de 11 begin dit jaar in China aankondigde, is het toestel vanaf 16 februari ook op de Belgische markt verkrijgbaar. De smartphone verschijnt in Titan Black en Eternal Green, in onderstaande opslagconfiguraties*:

OnePlus 11 – 8 GB/128 GB – 829 euro – OnePlus
OnePlus 11 – 16 GB/256 GB – 899 euro – OnePlus
Let op, de 128 GB/8 GB-opslagvariant van Eternal Green is enkel via Amazon (o.a. BE en NL) verkrijgbaar.

Laatste nieuws


 • Pour-batterie.com
 • Akkusmarkt.de
 • Batteryforpc.co.uk
 • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling