Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Xiaomi 13 wordt op 26 februari gelanceerd

Het wereldwijde lanceringsevenement voor de Xiaomi 13 vindt op 26 februari plaats. Eerder werd de smartphone al in China gelanceerd.

Veel Chinese fabrikanten houden tegenwoordig dezelfde strategie aan: eerst lanceren ze een nieuw, high-end toestel in hun thuismarkt, alvorens een internationale lancering te organiseren. Dit concept zien we nu ook bij Xiaomi terugkeren met de Xiaomi 13 die op 12 december in China geïntroduceerd werd. De internationale lancering is voorzien op 26 februari, maakt de fabrikant ditmaal bekend. De presentatie van de toestelreeks is te volgen via mi.com en diverse socials als Facebook en YouTube.

Specificaties Xiaomi 13 en 13 Pro
Wat Xiaomi tijdens dat evenement gaat vertellen is al grotendeels geen geheim meer. Van de Xiaomi 13 en 13 Pro is gekend dat ze aangedreven worden door Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2. Net als de 12 en 12 Pro van de voorgaande generatie, betreffen het weeral high-end smartphones. Dat zien we ook als we naar de schermen kijken, die een indrukwekkende piekhelderheid hebben van 1.900 nits. Het 6,36 inch scherm heeft verder een 120 Hz (vaste) beeldverversing, terwijl de 13 Pro kan genieten van variabele verversing tussen 1 en 120 Hz.

Grotere batterij en camera’s
De grotere behuizing van de 13 Pro staat ook een grotere batterij toe, met 4.800 mAh ten opzichte van 4.500 mAh op de 13. Opvallend is ook het verschil in oplaadsnelheid; met 67 watt op de 13, en 120 watt op de 13 Pro. Beide modellen beschikken bovendien over 50 watt draadloos opladen via een Xiaomi-lader – standaard Qi-opladers werken niet aan deze oplaadsnelheid.

Ook op andere vlakken pakt de 13 Pro voorsprong. Zo is dat het enige toestel met een 1 inch sensor, meer specifiek de Sony IMX989 met een 50,3 MP resolutie. Verder biedt dat toestel nog een 50 MP groothoekcamera en een 50 MP telefotocamera. Vergelijken we dit met de reguliere Xiaomi 13 dan worden de verschillen snel duidelijk. De hoofdcamera is weliswaar een 50 MP sensor, maar betreft niet de 1 inch sensor van de 13 Pro. Daarnaast zien we een 12 MP groothoekcamera en nog een 10 MP telefotocamera.

Hogere prijzen verwacht
Xiaomi deed vooralsnog geen uitspraken over de prijzen van de 13 en 13 Pro. Wel presenteerde het merk in december zijn Chinese prijzen. Die stegen alvast met 300 Chinese Yuan over de 12 en 12 Pro. Hoewel dat niet bevestigt dat de 13-serie ook in Europa duurder wordt, mag je daar wel op rekenen. Onderdelen die in smartphones steken zijn het voorbije jaar flink duurder geworden. Daarnaast zien we ook stijgende kosten als een belangrijke oorzaak voor gestegen smartphoneprijzen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling