Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

‘Samsung Galaxy S23 FE verschijnt in tweede helft van dit jaar’

Een Fan Edition van de Samsung Galaxy S22-serie bleef uit. Met de Galaxy S23-reeks lijkt de FE wel zijn debuut te maken, mogelijk zelfs al in de tweede helft van dit jaar.

Voor high-end specificaties aan een toegankelijker prijskaartje kon je sinds de Galaxy S20 FE rekenen op de Founders Edition (FE) reeks. Zulke toestellen worden steeds gebaseerd op het high-end model dat eerder in het jaar verscheen. Een FE-model van de Samsung Galaxy S22 bleef helaas uit; de Zuid-Koreanen liepen tegen de aanhoudende chiptekorten aan en besloten de productie van de reguliere S22-modellen te prioriteren. Nu chiptekorten als sneeuw voor de zon zijn verdwenen, wil Samsung weer een FE-variant van de Galaxy S23 FE lanceren.

Lancering in tweede helft van 2023
Volgens het Zuid-Koreaanse Hankooki wordt de Galaxy S23 Fan Edition in augustus of september gelanceerd. De website deelt geen specificaties van de aanstaande Galaxy S23 FE. Wel doet reeds het gerucht de ronde dat Samsung gebruikmaakt van Qualcomms Snapdragon 8 Gen 1 of 8+ Gen 1-chipset.

Traditiegetrouw mag je van een FE-exemplaar verwachten dat hij een deel van het ontwerp van zijn duurdere broers overneemt. Tegelijk kiest Samsung vaak voor een plastic achterkant in opvallende – op de jongere doelgroep gerichte – kleuren. Verder zijn de randen om het scherm vaak wat dikker, is de resolutie van het scherm lager en kan het scherm minder helder. Soms neemt Samsung ook delen van zijn high-end S-modellen integraal over op de FE. Zodoende kreeg de FE van de Galaxy S20-serie dezelfde primaire camera als de reguliere Galaxy S20(+).

Concurrentie met S-serie toestellen
Voorlopig weten we dus nog vrij weinig over wat je mag verwachten van de Galaxy S23 FE. Ook het prijskaartje van het nieuwe Fan Edition toestel is nog ongewisse. Juist dat prijskaartje bleek de S21 FE behoorlijk partten te spelen. Het toestel werd zodanig laat in de levenscyclus van de Galaxy S21 uitgebracht, dat de S22 alweer voor de deur stond. Aan een prijskaartje dat gelijklag met de Galaxy S22 – minus 50 euro – was de S21 FE waarschijnlijk niet bepaald een hardloper.

Geen nieuw Galaxy A7X-model
De wederkeer van de FE-serie betekent voor Samsung ook meteen dat de A7X-serie ophoudt te bestaan. Het duurste model in de middenklasse A-reeks van Samsung houdt op te bestaan, dat meldt Hankooki. Volgens de site zouden de Galaxy S23 FE en Galaxy A74 elkaar beconcurreren en is zodoende besloten de A74 te schrappen.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling