Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Coverscherm Samsung Galaxy Z Flip 5 wordt flink groter

Het coverscherm op de Samsung Galaxy Z Flip 5 moet flink groter worden dan op de Galaxy Z Flip 4. Hij moet bovendien groter worden dan die van de OPPO Find N2 Flip.

Samsungs Galaxy Z Flip 4 heeft een coverscherm van 1,9-inch. Zijn voorganger – de Galaxy Z Flip 3 – kreeg eveneens een 1,9-inch coverscherm mee. Het formaat bleef al die tijd dus gelijk terwijl stilaan steeds meer bedrijven met vouwbare smartphones op de proppen komen. Elk met coverschermen die groter zijn dan die op Galaxy Z Flip-telefoons. Het coverscherm op de Motorola Razr meet bijvoorbeeld 2,7-inch en de recent geïntroduceerde Find N2 Flip biedt zelfs een 3,26-inch scherm van buiten.

Concurrentie vanuit OPPO
Samsung evenaart of overstijgt met de Galaxy Z Flip 5 het schermformaat van de OPPO Find N2 Flip. Dat weet Ice Universe, een bekende geruchtenmaker. Concrete informatie over het formaat van het coverscherm van de Z Flip 5 wordt helaas niet vrijgegeven. Wel mag je alvast verwachten dat de Flip 5 minimaal een 3,26-inch coverscherm biedt. Bijna tweemaal zo groot als het paneel op de Z Flip 4.

Ice Universe laat zich daarnast niet uit over de oriëntatie van het beeldscherm. Samsung positioneerde het 1,9-inch scherm van de Z Flip 4 nog horizontaal; een plaatsing die bij het maken van selfies via de primaire camera’s niet bijster logisch is. Probeer je bovenlichaam maar eens volledig in een klein horizontaal scherm te laten passen. Het verticale scherm van op de Find N2 Flip van OPPO biedt daar wel de gelegenheid toe en voelt bovendien meer aan als mini telefoon aan de buitenzijde dan met zo’n verticaal paneel op de Flips.

Meer functies voor coverschermen
Mocht Samsung het formaat van zijn coverscherm vergroten, dan blijft nog wel de vraag hoe het die extra ruimte wil gebruiken. Op voorgaande Galaxy Z Flip-modellen werd steeds voorzien in een reeks widgets, zoals een widget voor je kalender, het weer, timers en een camera-integratie. Je kan via het coverscherm dus niet de reguliere Android-interface bedienen zoals mogelijk op de Motorola Razr.

Het coverscherm dient daarmee meer als veredelde, vaak zeer beperkte, cover-smartwatch. OPPO zegt op termijn wel meer functies aan het scherm te willen toevoegen. Welke functies je exact mag verwachten is nog niet bekend. Gezien het formaat van zulke schermen wel steeds toeneemt, lijkt het ons tegelijk logisch dat fabrikanten die extra ruimte ook voor nuttige zaken gebruiken.

Voorlopig blijft dat nog koffiedik kijken. Samsung lanceert de nieuwe Galaxy Z Flip 5 en Galaxy Z Fold 5 later dit jaar. Mogelijk vindt de lancering net als voorgaande jaren in augustus plaats.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling